Ketvirtadienio rungtynėse svečių gretose rezultatyviausiai žaidė Artūras Karnišovas, per 31 žaidimo minutę pelnęs 18 taškų. Lietuvis pataikė 2 tritaškius iš 6, 4 dvitaškius iš 9 bei realizavo 4 baudų metimus iš 6. Po krepšiais A. Karnišovas atkovojo vieną kamuolį bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Š. Jasikevičius šiame mače buvo antras pagal rezultatyvumą - 17 taškų: 3 tritaškiai iš 6 ir 4 dvitaškiai iš 5. Per 28 su puse minutes jis atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

14 taškų į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė Juanas Carlosas Navarro (Chuanas Karlosas Navaras), 13 - Alainas Digbeu (Alanas Digbiu).

Badalonos klube, kuris turnyre užima dvyliktą vietą (5 pergalės/8 pralaimėjimai) sėkmingiausiai žaidė Slavenas Rimacas (21 tšk.), Rafaelis Jofresa (Rafaelis Džofresa, 16 tšk.) ir Ferranas Martinezas (Feranas Martinesas, 13 taškų).

10 pergalių Ispanijos vyrų krepšinio čempionate iškovojo ir 2 pralaimėjimu patyrė ir antroje vietoje esantys Valensijos "Pamesa" krepšininkai. Vitorijos "Tau Ceramica" su Sauliumi Štombergu ir Mindaugu Timinsku - kol kas trečioje vietoje (9 pergalės/3 pralaimėjimai).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją