Pirmąją reguliariojo sezono dieną įvyks trejos rungtynėse. "Cavaliers", be vienerioms rungtynėms už vairavimą išgėrus diskvalifikuoto vidurio puolėjo Ž.Ilgausko, svečiuose susitiks su Sakramento "Kings", trejų pastarųjų sezonų NBA čempionai Los Andželo "Lakers" krepšininkai namie žais su San Antonijaus "Spurs" ekipa, o Filadelfijos "76ers" išvykoje jėgas išmėgins su Orlando "Magic".

Nugalėtojo titulą ginantis "Lakers" klubas sezoną pradės be pagrindinio vidurio puolėjo Shaquille`o O`Nealo (Šekilo O`Nilo), kuris pirmadienį buvo oficialiai įrašytas į traumas besigydančių ekipos žaidėjų sąrašą bei praleis mažiausiai penkerias pirmąsias rungtynes.

Rugsėjo 12 dieną Sh.O`Nealui buvo atlikta dešinės kojos didžiojo piršto operacija ir krepšininkas nežaidė nė vienerių ikisezoninių "Lakers" rungtynių.

Šešerias rungtynes dėl diskvalifikacijos praleis "Lakers" puolėjas Rickas Foxas, kuriam ši bausmė skirta už praėjusios savaitės incidentą ikisezoniniame mače su "Kings" gynėju Dougu Christie. Pastarasis krepšininkas praleis dvejas rungtynes.

Pirmąsias reguliariojo sezono rungtynes A.Sabonio "Trail Blazers" trečiadienį namie žais su "Lakers". Beje, dėl traumos lietuvis praleido visas septynerias Portlendo klubo ikisezonines rungtynes, tačiau pirmadienį buvo įrašytas į oficialią komandos paraišką, kuri buvo įteikta NBA vadovybei.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją