Avinas.
Šio ženklo žmonės dažnai turi lyderio savybių, todėl jų namuose reikalinga raudona spalva, kuri personifikuoja jų aktyvų, energingą ir dažnai konkurencingą gyvenimo būdą. Jie mėgsta aukštas lubas, dideles atviras erdves, todėl gyventi viršutiniame aukšte jam tiesiog idealu.

Minimalistiniai baldai jų namuose bus pastatyti ant akį traukiančių medinių grindų, o šviesa skverbiasi pro didelius, švarius langus.

Jautis. Į prabangą linkę šio ženklo žmonės jaukiausiai jaučiasi patogioje, neformalioje aplinkoje ir jie mėgsta svajoti arba turi nuosavą namą.

Audringą Jautį namuose raminančiai veikia dangaus spalvos – visi mėlyni atspalviai nuo pilkšvos iki indigo. Gali būti švelnių rožinių tonų, bet tik ne agresyviai nuteikiančių raudonų. Taip pat gamtą ir augalus mėgstančiam Jaučiui tinka visos žalios ir rudos spalvos, kurios puikiai derės prie meno kūrinių ir harmoningai suderintų gražių daiktų jo namuose.

Dvyniai. Rutinos nemėgstantiems Dvyniams greitai viskas pabosta, net ir tai, kaip atrodo jų namai. Švarūs geltoni, žali ir mėlyni tonai, o taip pat ir sidabriniai bei pilkšvi, ypač gerai nuteikia žaismingus šio ženklo atstovus. Jiems tinka šviesūs ir erdvūs namai, kur sienų spalvos ir interjero detalės, aksesuarai gali būti keičiami nors ir kas sezoną.

Vėžys. Praeities pojūtis Vėžių namuose neišvengiamas – tą paprastai išduoda antikvariniai baldai, sendintų dažų efektas ant sienų arba bent jau senoviniai niekučiai interjerui papuošti. Vėžiai iš visų ženklų bene labiausiai myli ir vertina savo namus, o ypač virtuvę ir valgomąjį, kur pademonstruoti maisto gamybos sugebėjimus. Čia jie geriausiai jaučiasi supami jūros žalios, derinamos su auksiniais ir sidabriniais atspalviais.

Liūtas. Ekstravertiškieji Liūtai mėgsta gyventi aukštai, ištaigingai pramogauti su geru maistu, vynu ir lengva muzika. Gimusiems po šiuo ženklu labiausiai tinka gintaro, kuris yra jų akmuo, spalva. Visi oranžiniai atspalviai, pereinantys į ugningus raudonus, taip pat yra spalvos tinka spalvingam Liūtų charakteriui ir gyvenimo stiliui, kuris labiau skirtas sužavėti, nustebinti kitus, o ne atsipalaiduoti ir pailsėti.

Mergelė. Melsvai pilka ir gryna, beveik tviskanti balta yra tinkamiausios šio ženklo žmonėms. Būdami švaruoliai ir ypatingai preciziški dažniausiai renkasi klasikinio stiliaus interjerą. Mažiausiai rūpinasi spalvų derinimu, nes apsupti Mergelę ryškiomis spalvomis reiškia sudrumsti jos ramybę, vidinį pasaulį. Todėl jos dažniausiai renkasi neutralių spalvų schemas: baltą naudoja šalia blyškių pilkų ir rusvų atspalvių.

Svarstyklės. Artistiški ir mėgstantys garsų harmoniją, spalvų poeziją ir žodžius. Dėl būtinybės namuose sukurti harmoningą interjerą Svarstyklės neleidžia sau nusižengti spalvų deriniams. Teikia pirmenybę pastelinėms spalvoms, ypač žaliems, mėlyniems ir rausvai violetiniams atspalviams. Skoningi baldai namuose tarsi įsilieja išlaikytoje, malonioje namų aplinkoje.

Skorpionas. Stipriai, magnetinei asmenybei reikalingos stiprios spalvos: tamsios raudonos derinamos su sodria mėlyna, violetine arba indigo. Skorpionai mėgsta save apsupti prabanga, didžiuotis savo namais. Jie turi gerą skonį ir mėgsta komfortą, todėl baldai jų namuose yra gryno, „švaraus“ dizaino. Kadangi jie mėgsta gilias, tamsias spalvas, bendras efektas namuose bus gan jausmingas ir dramatiškas.

Šaulys. Keliauti mėgstantys šaliai drąsiai renkasi ryškias spalvas, dažniausiai mėlynas arba violetines. Jų namai linksmi, žemiški, o interjeras veikiau eklektiškas nei modernus ir išpuoselėtas. Šauliai lengvai žaidžia tiek su spalvomis, tiek su interjero detalėmis, pavyzdžiui, margaspalvėmis pagalvėlėmis ant įprastų baldų. Sėkmė jiems neša žalia ir geltona spalva, taigi, šio ženklo žmonės turi dideles galimybes rinktis, kaip dekoruoti savo namus.

Ožiaragis. Geriausiai jie jaučiasi apsupti tamsių spalvų arba tarp tapetais apmuštų sienų. Jie linkę būti konservatyvūs, kai kalba eina apie jų pačių ir jų namų išvaizdą. Interjere pirmenybę teikia tradiciniams sprendimams ir vengia moderno, todėl baldai jų namuose elegantiški ir harmoningų spalvų. Ožiaragio namuose neatsitiktinai dominuoja juoda, ruda, tamsiai mėlyna ir rusvai žalia.

Vandenis. Iš naujoves išbandyti mėgstančio Vandenio galima tikėtis netikėčiausių sprendimų interjere, bet tik ne tada, kai kalba eina apie spalvas. Jie geriausiai jaučiasi supami indigo, tamsių pilkšvų mėlynų tonų ir juodos spalvos. Labiau mėgsta panašių, nekontrastingų spalvų derinius.

Žuvys. Meniškos prigimties šio ženklo atstovai, ypač moterys, pirmenybę teikia pastelinėms spalvoms interjere. Dažniausiai pasirenka jas raminančias turkio mėlyną ir jūros žalumą. Joms taip pat patinka balta ir, rečiau, pilka. Namuose dominuos eklektika, atspindinti artistišką temperamentą, juose bus daug meno kūrinių ir smulkių puošmenų. Savo fantaziją mėgsta atskleisti sienas dekoruodamos ornamentais ir trafaretais.

Parengta pagal „Tikkurila-Vivacolor“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją