"Į Vilnių iš Šiaulių pradėjau važinėti būdama kokių 17 metų. Pradėjau dirbti gražia mergaite A. Klivečkos laidoje "Sąmokslo teorija", kartais pavaikščiodavau podiumu. Baigusi mokyklą persikėliau į Vilnių. Nežinojau, kokią specialybę studijoms rinktis. Galvojau, galvojau ir supratau. Reikia mokytis kino vadybos - tik ją vienintelę į savo stojamųjų lapą įrašiau.

Ir įstojau. Mokytis patiko. Kadangi televizijoje jau seniai tryniausi ir gavau pasiūlymą - pabandyti prodiusuoti. Stengiausi, bet laida nesulaukė susidomėjimo... (Kokia laida?) Nesakysiu kokia. Tačiau žmonės televizijoje pamatė, kad mergina stengiasi, įsidėmėjo...

- Tuomet pakvietė į realybės šou "Dangus"?

Taip, pakvietė. Buvau kūrybinės komandos dalis. Važinėjau į visas dalyvių atrankas, buvo labai įdomu atradinėti naujus talentus. Kartais net pavyksta nuspėti, kas bus žvaigždė - kažkaip po dviejų "Dangaus" sezonų ir dabartinio darbo, galiu pasakyti, "atsiranda akis".

- Kaip susidraugavai su Giedre Rusyte?

Kartu demonstravome drabužius "Mados infekcijoje", vėliau susitikdavome renginiuose, kartu eidavom išgerti kavos - draugų ratas irgi mūsų buvo panašus. Nebuvom tokios, kad viena iš vienos operos, o kita jau visai iš kitos. Ne, tose pačiose sferose trynėmes, renginiai....

- Kieno mintis buvo atidaryti modelių agentūrą?

Modelių agentūrą atidaryti, aišku, buvo Giedrės mintis. Ji tiesiog norėjo mane matyti kaip savo partnerę. Atėjo, pasiūlė, sutikau. Aš puoselėjau kiek kitokių minčių - atidaryti grožio saloną ar naktinį klubą, tačiau gi dar nevėlu.

- Sutikus turbūt užgriuvo lavina darbų...

Mūsų modelių agentūra juk gyvuoja dar ne taip ir ilgai, tik keletą mėnesių, tad darbus dar auginamės. Tačiau darbų tikrai užtenka. Viskas ateityje - reikia megzti ryšius, augintis ir rinktis mergaites... Geriausias pavyzdys - Medos, Julijos ir Renatos modelių agentūra - tai kryptis, kur reikia judėti.

Po poros metų galėsiu pasakyti daugiau. Būna, dabar kartais kviečia ir į televizijos laidas pasisakyti, bet dar nesutinku. Manau, kad dar reikia luktelėti porą metelių, kai jau tvirtai žinosiu, ką pasakyti.

- Taip pat dirbi vykdančiąja prodiusere...

Kaip jau sakiau, turiu du telefonus ir vienu atsiliepinėju: Goda, "Tv Manija", kitu: Goda "G - models". Kitas darbas patinka, gerai, kad kito darbo kabinetas tame pačiame pastate, todėl lengva visur suspėti. Šiuo metu rengiame laidą "Ištikimybės testas". 2008-aisiais planuojame naujus smagius projektus.

- Ar susilaukei didelio dalyvių dėmesio?

Kreipiasi. Juk daugelis nori išsiaiškinti, ar antroji pusė sukčiauja.

- Ar pati kreiptumeisi į šį šou?

Turiu draugą, kartu gyvename ketverius metus, tačiau tikrai į laidą nesikreipčiau... Tačiau, žinot, lietuviams įdomios visokios dramos, paskalos, neištikimybės - laidos reitingai aukšti.

- Pradėjai nuolat vaikščioti į visokius renginius, mėgsti pasilinksminti?

Į renginius aš nepradėjau vaikščioti, eidavau į juos ir seniau, tik gal manęs nefiksuodavo fotografai. Visada mėgau į juos vaikščioti - šiuo metu niekas nepasikeitė. Reikia tuo užsiimti. Darbas toks, kad negali jų išvengti. Būtina stebėti aplinką.

- Be darbo ir renginių ar dar kuo užsiimi?

Mėgstu čiuožinėti su snieglente - prieš keturis metus pradėjau ir nebegaliu sustoti. Dabar irgi greitai vyksiu į Italiją, į Alpes. Labai laukiu. Taip pat mėgstu gaminti - pasiėmusi kokį žurnalą išsirenku gražiausiai atrodantį paveiksliuką ir bandau sumeistrauti. Tačiau dažniausiai bandau po vieną kartą.

- Kas pavyko geriausiai?

Galiu papasakoti apie tai, kas ėjosi ne kaip iš pypkės - viriau pomidorinę. Ją gana sudėtinga pagaminti, tad ir neišėjo. Pastebėjau iš savo draugo veido, jis galbūt nėra ypatingai išrankus maistui, tačiau ją valgydamas raukėsi. Tai pasiūliau išpilti.

- Galbūt tapsi televizijos laidų vedėja?

Esu atvira pasiūlymams. Galbūt...

- Kaip 23-ų mergina daug pasiekei karjeros sityje. Kokia tavo paslaptis?

Nemanau, kad daug pasiekiau, o to, ką pasiekiau, paslaptis tikrai paprasta - tiesiog labai norėjau kažko pasiekti ir dėl to stengiausi.

- Koks tavo gyvenimo moto?

Jei nekovosi už tai, kuo tiki, tuomet tikėsi bet kuo.