Mokytojas


Dauguma moterų mano, kad vyrai-intelektualai yra labai seksualūs. Jiems pakanka tik pademonstruoti pasitikėjimą savimi ir šiek tiek diktatoriškų polinkių – ir moteris iš aistros netenka galvos.

Savaime suprantama, protas ir intelekto pranašumas ryškiausiai pasireiškia „Mokytojo“ tipe. Daugelis moterų mano, kad vyras-mokytojas yra brandesnis už kitus vyrus ir jo apsišvietimas įvairiausiose srityse tiesiog keri moteriškes, kelia pasitikėjimą ir pagarbą.

Policininkas ir gaisrininkas

Ar kada nors atkreipėte dėmesį, kaip pasikeičia moterų elgesys, kai netoliese atsiranda policininkas arba gaisrininkas? Jei taip – jums nereikia aiškinti, kad moteris be proto jaudina šių profesijų atstovai. Iš esmės greta esant policininkui arba gaisrininkui kai kurios moterys tampa tiesiog nesuvaldomomis...

Šių vyriškų profesijų populiarumas tarp švelniosios lyties atstovių aiškinamas tuo, jog jas įprasta sieti su rizika, pavojumi ir kilnumu – viskuo, kas taip traukia moteris. Pridurkite dar ir „uniformos veiksnį“.

Menininkas ir muzikantas

Menas ir muzika tiesiogiai veikia emocijas. Galbūt dėl to moterys pamiršta viską pasaulyje, kai prie jų prisiartina „muzikantas“.

Milijonams panelių muzikantas – tai, skirtingai nei likę vaikinai, iš prigimties jautrus ir švelnus žmogus. Jos linkusios vos ne dievinti muzikantus, romantizuoti juos, manydamos, kad muzikantai myli taip pat kaip ir groja – aistringai ir jausmingai. Be to, daugelis moterų svajoja pamatyti save mūzos vaidmenyje.

Virėjas

Maistas – vienas stipriausių žmogui žinomų afrodiziakų. Moteris prie virėjų ir kulinarų traukia nestandartinė fantazija ir vyrams neįprasta profesija.

Jei vyras be vargo orientuojasi virtuvėje, o kulinarijos mene be jokios abejonės yra pranašesnis už bet kurią moterį, damos tokiuose vyruose mato kūrybingą asmenį, kuris galėtų suteikti neapsakomą malonumą. Milijonai moterų mano, kad ši savybė yra labai patraukli.

Blogiukas/pavojingas tipas

Greta blogiukų, kuriems nusispjauti į visuomenės nuomonę, moterys apskritai praranda sveiką protą. Dėl to „pavojingas jaunuolis“ jau daugybę šimtmečių yra pagrindinis moterų seksualinių fantazijų ir dūsavimų herojus.

Tokiam vyrukui nusispjauti į aplinkinių nuomonę – ir jis tai nedviprasmiškai leidžia suprasti. Bet už tai jis pasiryžęs rizikuoti savo gyvybe, yra linkęs į avantiūras ir giliausioje širdies kertelėje slepia romantišką sielą.

Kai horizonte pasirodo toks vyras, net ir paties sveikiausio proto moterys pradeda svajoti apie nuotykius ir pasiryžusios paskui tokį vyrą eiti iki pat pasaulio krašto – pakanka tik piršteliu pamoti.

Tačiau ką daryti vyrui, kuriam, deja, netinka nė vieno iš šių tipų aprašymas? Ką gi, viskas paprasta...

Galite pademonstruoti savo asmenines savybes, būdingas vienam ar keliems iš išvardintų populiariųjų tipų. Galite tapti kad ir mokytoju, savanoriškai pasisiūliusiu sekmadieninėje mokykloje mokyti dalyko, kurį gerai išmanote.

Galite būti ir „muzikantu“, jei išmoksite groti kokiu nors muzikiniu instrumentu – kad ir gitara.

Jei nesate gaisrininkas ar policininkas, nepamirškite itin moteris žavinčio bruožo – kilnumo. O jei niekada gyvenime į rankas nesate paėmę samčio – dabar pats laikas. Išmokite pagaminti nors vieną patiekalą.

Galiausiai galite tapti „pavojingu tipu“, jei mažiau klausysite aplinkinių, nebijosite išsakyti savo nuomonės, labiau pasitikėsite savimi ir, žinoma, širdies kertelėje atrasite vietos romantiškumui.

Jei jums kyla sunkumų bendraujant su priešingos lyties atstovėmis, pasistenkite savo charakteryje paryškinti tuos bruožus, kurie būdingi išvardintų tipų vyrams. Nustebsite sužinojęs, kaip greitai jos pakeis savo požiūrį į jus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją