Ką daryti, kad „pagautumėte“ sėkmę?


- Nusistatykite sau tikslus. Svarbiausias dalykas norint kur nors patekti – žinoti, kur norite patekti ir turėti planą kaip ten patekti. Nusistatykite realistiškus tikslus, nes kitaip pasieksite tik nusivylimą.

- Tai, ką darote, darykite su entuziazmu: knygos „The self-talk solution“ autorius Shadas Helmstetteris sako, kad entuziazmas yra galingiausias gyvenimo variklis. Darykite tai, ką visada norėjote padaryti.

- Laikykitės disciplinos: niekada nepasieksite sėkmės, jei nesugebėsite pasišvęsti sunkiam darbui siekiant savo tikslų. Nepasiduokite, jei iš pirmo karto jums nepavyks - turite būti pasiryžęs bandyti tol, kol pavyks.

- Išlaikykite pozityvų požiūrį ir išnaikinkite negatyvumą savo gyvenime. Norint išlikti optimistu reikia atrasti būdų tiksliai išsiaiškinti, kokios yra jūsų pesimistiškos mintys, jas išanalizuoti ir sužinoti, dėl ko taip galvojate. Neigiamas požiūris išjungs sėkmės jungiklius jūsų smegenyse.

- Tikėkite savimi: sakykite sau, kad galite tai padaryti ir kad niekas nesutrukdys jums siekiant sėkmės.

- Tobulėkite: kasdien skaitykite laikraščius, kad žinotumėte dienos aktualijas, nepamirškite knygų, užsirašykite į kursus, kuriuose pagerinsite savo profesinius įgūdžius. Jūs esate vienintelis žmogus, kuris ir gali savo gyvenimą padaryti laimingesnį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)