Šis incidentas įvyko komandai pralaimėjus šešerias rungtynes iš eilės ir tuo metu, kai daugėja pranešimų, jog I. Thomasas gali būti atleistas iš vyriausiojo trenerio pareigų, praneša nydailynews.com.

Pasak komandai artimo šaltinio, I. Thomasas žaidėjus iš aikštelės išvarė po to, kai jį sunervino jų nusiteikimo dirbti ir susitelkimo trūkumas.

Žaidėjai galiausiai grįžo, tačiau tik tada, kai treneris pasake viską, ką apie juos galvoja. Neaišku, ar treniruotę toliau vedė trenerio asistentai, tačiau žaidėjai po jos atrodė nusiminę.

„Tai labai paini situacija, - teigė šaltinis. – Ir viskas eina blogyn“.

„Knicks“ šį vakarą namuose susitinka su „Golden State Warriors“, o trečiadienį keliauja į Detroitą, kur jų lauks dvikova su „Pistons“ ekipa. Antradienio rungtynės ekipai bus pirmasis namų mačas po to, kai praeitą savaitę Stephonas Marbury neteko vietos starto penkete ir be oficialaus leidimo 24 valandoms dingo iš ekipos akiračio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją