„Investment Game“ – tai galimybė moksleiviams ir studentams išbandyti savo jėgas investicijų pasaulyje, įgyti žinių apie finansus bei kapitalo rinkas, varžytis su keletu tūkstančių investuotojų ne tik iš Baltijos šalių, bet ir viso pasaulio, rašoma žaidimo organizatorių pranešime.

„Investment Game 2008“ yra organizuojamas Stokholmo aukštosios ekonomikos mokyklos Rygoje Investicijų Fondo, padedant Hansabankui.

„Investment Game“ tikslas – supažindinti žaidėjus su investavimu akcijų biržose ir bendrais investavimo principais. Jis taip pat skatina jaunus žmones domėtis finansais ir ekonomika ir be jokios rizikos įgyti praktinės patirties šioje srityje.

Kaip ir kasmet „Investment Game“ dalyviai galės valdyti iki trijų virtualių 100 000 EUR vertės vertybinių popierių portfelių bei pirkti ir parduoti akcijas realiose Baltijos šalių, Suomijos, Švedijos bei Rusijos rinkose. Laimi žaidėjas, kuris pasiekia didžiausią portfelio grąžą.

Žaidimo nugalėtojų laukia net 2500 eurų. Geriausi kiekvienos savaitės žaidėjai bus apdovanoti monetomis iš gryno aukso.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją