Pasak ispanų spaudos, praėjusį šeštadienį CSF iškovota pergalė prieš Valjadolido "Forum" pateisino Sevilijos komandos viltis, kurias ji siejo su D.Slaninos žaidimu. Krepšininkas iš Lietuvos per 29 min. pelnė 16 taškų ir buvo geriausias savo ekipoje.

Tačiau lietuvis teigia, kad nenori užmigti ant laurų, nes Ispanijos ACB lygoje jo komandos dabar laukia sunkios rungtynės su Madrido "Real".

"Svarbiausia yra komandos žaidimas. Jeigu man seksis, bus gerai ir komandai, ir tai yra mano uždavinys," - sakė D.Slanina.

Kalbėdamas apie susitikimą su "Real", lietuvis pažymėjo, kad tai labai stipri Ispanijos ir Europos ekipa, turinti puikių žaidėjų ir gerą trenerį.

Dalindamasis įspūdžiais apie Ispanijos krepšinio lygą, D.Slanina pasakojo, kad ją gerai pažįsta, nes per savo karjerą ne kartą yra žaidęs su ispanais. Krepšininkas Ispanijos ekipų žaidimą pavadino "kietu", todėl, pasak jo, priešininkams būtina būti tiksliems šimtu procentu. Tačiau jis prisipažino, kad yra laimingas žaisdamas šioje lygoje ir Sevilijos ekipoje.

Kalbėdamas apie savo ateitį, D.Slanina teigė, kad dar anksti apie tai kažką galvoti, nes "jam patinka Ispanijos karališkosios taurės varžybos, kurios šiemet vyks Valensijoje".

"Mano svarbiausias uždavinys yra įsitvirtinti ekipoje ir Ispanijos lygoje. Taip pat padėti komandai siekti pergalių. Be to, turiu pripažinti, kad niekada nežaidžiau Karaliaus taurės varžybose, kurios man yra labai įdomios", - teigė D.Slanina.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją