„Be abejo, buvo liūdna atsisveikinti su Ieva ir Simona, tačiau mes kupinos noro ir toliau savo dainomis bei koncertais džiuginti klausytojus“, - sakė Irūna Puzaraitė.

Naujovių „Mokinukių“ stovykloje netrūksta – įrašiusios staigiai išpopuliarėjusią Luko Pačkausko sukurtą dainą „Užrakinta-surakinta“, merginos dabar pluša įrašinėdamos naujus būsimojo albumo kūrinius.

„Niekada netikėjau, kad man taip patiks rokas, tačiau kai praėjusiuose „Radiocentro“ apdovanojimuose pankroko stiliumi atlikome savo hitą „Mažyti mielas“, ir aš, ir kitos merginos labai pamėgome šį skambesį. Manau, kad gitarų ir būgnų bus ir naujose „Mokinukių“ dainose“, - teigė Irūna.

Naujasis Mokinukių albumas pasirodys jau šį rudenį, o prie jo įrašų jau pasijungė didelis būrys garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių ir dainų autorių, - tai jau minėtas Lukas Pačkauskas, Stano, Dalius Pletniovas, Nerijus Pečiūra ir dar keli puikiai pažįstami muzikantai, kurių darbus jau netrukus galės įvertinti lietuviškos muzikos klausytojai.

Paaugusioms „Mokinukių“ panelėms („Mokinukėms“ Kristinai Lepšytei, Rūtai Žilionytei ir Irūnai Puzaraitei šiemet sukako po septyniolika metų, o Irūnos sesuo Ineta pažymėjo savo šešioliktąjį gimtadienį) talkina garsus stilistas Kęstutis Rimdžius, sukūręs naują, efektingą grupės įvaizdį.

„Jo iniciatyva teko ir šukuosenas pasikeisti. Jos gerokai patrumpėjo, tačiau tokie pokyčiai – mums labai prie širdies. Tik mano sesuo Ineta, kruopščiai sauganti savo ilgus plaukus, kategoriškai atsisakė prisileisti kirpėją“, - juokėsi Irūna.

Šis ruduo „Mokinukėms“ bus ypač karštas – dešimtoje-vienuoliktoje klasėje besimokančioms merginoms teks suderinti mokslus ir koncertus, pasirodymus įvairios televizijos laidose ir įrašų sesijas.

Didžiausią rudeninių darbų maratoną teks įveikti Irūnai, kartu su „bavaru“ Juozu Liesiu Lietuvos televizijos eteryje vedančiai vaikų Eurovizijos atrankos konkursą.

DELFI skaitytojų dėmesiui - „Mokinukių“ daina „Užrakinta-surakinta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją