23 metų S.Mikoliūnas buvo pripažintas kaltu dėl arbitro apgavimo ir vaidybos uždirbant 11 metrų baudinį rugsėjo 8 dienos susitikime. Už tai žaidėjui buvo skirta maksimali sankcija tokiu atveju - dvejų rungtynių diskvalifikacija.

Tokia bausmė reiškia, kad futbolininkas negalės padėti Lietuvos rinktinei spalio 17 dieną mače išvykoje su Prancūzija ir susitikime namie su Ukraina lapkričio 17-ąją.

Tuo tarpu Portugalijos rinktinės vyriausiasis treneris L.F.Scolari nubaustas už incidentą, kuriame susikivirčijo su serbų žaidėju I.Dragutinovičiumi, o rimtesnio susidūrimo buvo išvengta tik juos abu išskyrus.

Brazilui L.F.Scolari komitetas skyrė ketverių rungtynių diskvalifikaciją ir 12 tūkstančių eurų baudą - treneris negalės padėti savo komandai Europos čempionato atrankos rungtynėse su Azerbaidžanu ir Kazachstanu išvykose spalį bei namuose su Armėnija ir Suomija lapkritį.

I.Dragutinovičius kaip ir S.Mikoliūnas gavo dvejų rungtynių diskvalifikaciją ir praleis Serbijos rungtynes su Armėnija ir Azerbaidžanu spalio 13 ir 17 dienomis.

Apeliacijos dėl šių drausminių nuobaudų gali būti pateiktos tris dienas po gauto raštiško sprendimo paaiškinimo.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją