Spalio 26 dieną Kauno klube "Los patrankos" trys grožio kūrimo industrijoje dirbančios bendrovės "GD Vilnius", "NAGA VITA" ir "Gražvalda" rengia konkursą, kurio metu bus išrinktas geriausias Lietuvos grožio salonų kolektyvas.

Pasak organizatorių, šiuo renginiu siekiama Lietuvos grožio kolektyvus suburti bendram komandiniam darbui.

Kaip BNS sakė vienas iš renginio organizatorių Mindaugas Džiugelis, dalyvauti konkurse užsiregistravo apie 7 kolektyvus iš Vilniaus, Kauno, Utenos ir Šiaulių.

Grožio salonų kolektyvas - kirpėjas, visažistas ir manikiūrininkas - kartu turės sukurti vieno modelio įvaizdį tema "Gėlių vaikai". Kiekvienas meistras savo darbą privalės atlikti per 45 minutes.

"Į temą "Gėlių vaikai" galima pažvelgti plačiau - ši tema susijusi ir su gamta, ir su gyvenamuoju laikotarpiu", - tvirtino viena iš renginio organizatorių Rūta Bublienė. Ji pridūrė, jog plati tema yra labai svarbi tokiam konkursui.

Dalyvių darbą vertins komisija, kurioje bus grožio specialistų iš užsienio šalių ir Lietuvos. Meistrai bus vertinami pagal pasirinkto stiliaus individualumą, spalvas, temos atitikimą, išradingumą bei originalumą, sudėtingumo laipsnį ir kitus kriterijus.

Kaip BNS teigė bendrovės "Nagavita" vadybininkė Rasa Povilaitienė, po komisijos įvertinimo žiūrovai modelius galės apžiūrinėti iš arti, o tai nėra įprasta tokiuose konkursuose. Be to, R.Povilaitienė pridūrė, jog šis konkursas turėtų būti transliuojamas internete.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją