Po rungtynių duodamas interviu oficialiai "Šiaulių" internetinei svetainei A.Narbekovas į klausimą, ar kova dėl titulo jau baigta, atsakė: "Aš galvoju, kad baigta. Tai rodo ir rezultatai, ir pagalba iš visų pusių. Todėl manau, kad kova yra baigta."

Tiesa, po nulinėmis lygiosiomis pasibaigusių rungtynių "Žalgirio" treneris ir prezidentas nepagailėjo kritikos komandos puolimui:

"Tiek progų susikūrėme, tačiau treneriai negali įnešti kamuolio (į vartus - aut.past.). Tiek progų neišnaudota, atrodo stengėsi, tačiau svarbiausia yra užbaigti atakas, o šiandien užbaigimas buvo tragiškas."

Po šeštadienio lygiųjų "Žalgiris" nuo pirmoje vietoje žengiančio "Kauno" atsilieka 4 taškais. Tiesa, "Kaunas" yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau - sekmadienį jie namuose priima trečioje vietoje žengiantį "Ekraną".

Iki čempionato pabaigos liko 12 turų.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją