Kaip praneša oficiali "Vilniaus" svetainė internete , 22 metų Rodnei (Rodnei Francisco de Lima) išvyko rungtyniauti į Lenkijos elitinės lygos Bialystoko "Jagiellonia" klubą. Tuo tarpu Lodzės "LKS" gretas netrukus turėtų papildyti saugai 22 metų Andresonas (Andreson Dourado Ribas) ir 19 metų Paulinho (Joe Paulo Bezerra Maciel Junior "Paulinho").

2006 metais "Vilniaus" gretas papildęs 22 metų brazilas Rodnei praėjusį sezoną A lygoje sužaidė 25 rungtynes ir pelnė 5 įvarčius ir buvo rezultatyviausiu šalies pirmenybių gynėju, o šį sezoną sužaidė 21 mačą ir pasižymėjo du kartus.

Paulinho į "Vilnių" atvyko praėjusio sezono viduryje ir sužaidė 18 mačų bei įmušė 2 įvarčius, o šiemet tiek pat kartų pasižymėjo per 2 mačus. Kitas saugas Andresonas sostinės klube rungtyniavo nuo šio sezono ir per 20 mačų įmušė vieną įvartį.

Tuo tarpu "Vilniaus" fizinio rengimo treneriu buvęs brazilas Leonardo (Leonardo da Silva Iparraguirre) lieka Lietuvoje ir dirbs Panevėžio "Ekrane". Kaip teigiama oficialioje panevėžiečių svetainėje, tikimasi, kad naujasis fizinio rengimo treneris padės sustiprinti po traumos atsigaunančius žaidėjus ir artėjant svarbiausioms sezono kovoms pagerins visos komandos fizinę būklę.

Priminsime, jog "Vilnius" jau anksčiau atsisveikino su brazilais Evertonu, kuris su Rodnei žais tame pačiame "Jagiellonia" klube, o komandos atakų lyderiu buvęs Kleyras, paskolintas rumunų Buzau "Gloria" ekipai.

Lenkijoje gali tęstis ir buvusio "Vilniaus" kapitono, šį sezoną Vilniaus "Vėtros" klube rungtyniavusio saugo Mindaugo Pankos karjera.

Buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės žaidėjas ieško naujo klubo ir neseniai dalyvavo Lodzės "Widzew" komandos peržiūroje. Nors po to lietuvis grįžo į Vilnių, klausimas dėl jo ateities "Widzev" klube turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją