Penkerius metus praleidęs Vilniaus "Lietuvos ryto" klube ir vieną sezoną Tel Avivo "Maccabi" komandoje, S.Jasaitis džiaugėsi naujomis galimybėmis Ispanijoje.

"Norėjau rungtyniauti Eurolygoje, todėl ir pasirinkau "Tau Ceramica" komandą. Šis klubas turi puikią vadovybę, labai gerą organizaciją, nuostabius žaidėjus ir trenerį Neveną Spahiją, su kuriuo kartu dirbsime jau trečius metus," - pasakojo puolėjas.

Nors daugelis krepšinio specialistų praėjusį "Maccabi" komandos sezoną vertina neigiamai, pats S.Jasaitis nemano, jog viskas buvo taip blogai.

"Nemanau, kad buvo labai blogai. Eurolygoje pasirodėme pagal galimybes, laimėjome Izraelio pirmenybes," - sakė S.Jasaitis.

"Kalbant apie mano asmeninį pasirodymą, reikėtų nepamiršti, jog debiutavau kaip legionierius. Vertinu praėjusį sezoną normaliai, tikrai nemanau, kad jis buvo prastas, kaip daugelis spėjo išsireikšti," - tikino lietuvis.

Ispanų žurnalistai viliasi, kad krepšininkas Vitorijoje demonstruos tokį žaidimą, kokį rodė paskutinį sezoną "Lietuvos ryto" klube.

"Kol kas dar nenorėčiau kalbėti apie ateitį "Tau Ceramica" komandoje, nes visos mintys susijusios su Lietuvos rinktine ir galimybėmis žaisti Europos čempionate. Šiuo metu rinktinėje yra 13 žaidėjų ir kažkuris iš mūsų į Ispaniją nevyks, todėl turime stengtis ir kovoti dėl vietos dvyliktuke," - kalbėjo S.Jasaitis.