27 metų futbolininkas jau keletą savaičių buvo siejamas su „Roma“ klubu, tačiau derybos nedavė jokių vaisių, kadangi dėmesį brazilu buvo išreiškusi ir Ispanijos „Sevilla“ ekipa.

Vis dėlto gynėjas persikėlė į Italijos sostinės komandą, su kuria pasirašė penkerių metų kontraktą ir per sezoną turėtų uždirbti 3 milijonus eurų. Cicinho į Romą atvyks ketvirtadienį vakare.

Cicinho profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo gimtinėje, „Botafago“ klube, po to perėjo į „Mineiro“, o dar po kurio laiko ir į „Sao Paulo“. Ispanijos „Real“ klubas jį iš šios komandos prisiviliojo 2006-ų metų sausio mėnesį už 4 milijonų eurų sumą.

Kadangi dar yra tvarkomi žaidėjo dokumentai, Cicinho turės palaukti savo debiuto „Roma“ komandoje ir sekmadienį tik stebės jų pirmąsias rungtynes prasidenčiame Italijos „Serie A“ lygos čempionate su „Palermo“ ekipa.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją