Graikai nepasikuklino ir į oro uostą atsivežė didžiulį plakatą, kuriame puikavosi startinis "Olympiakos" ekipos penketukas ir palikta laisva vieta įžaidėjo pozicijai.

A.Macijauskas buvo įpareigotas įrašyti į laisvą vietą Š.Jasikevičių bei paprašyti jo atvykti į Pirėjų. "Šarai, ateik pas mus. Macas", - užrašė A.Macijauskas. Paklaustas, ar kalbėjosi su Šaru telefonu, A.Macijauskas pakratė galvą ir teigė, jog neturi jokios informacijos apie Lietuvos rinktinės įžaidėją.

"Šiuo metu Šaras sutelkė visą dėmesį rinktinei. Nemanau, kad visa tai, kas rašoma spaudoje yra teisybė, nes Š.Jasikevičius vis dar priklauso "Golden State Warriors" komandai iš NBA. Jis nori gerai pasirodyti Europos čempionate Ispanijoje ir laimėti medalius, o tik po to mąstyti apie karjerą. Jeigu jis paklaustų mano nuomonės, manau, kad "Olympiakos" klubas būtų puiki vieta", - sakė A.Macijauskas.

Po kurio laiko A.Macijauskas susilaukė klausimų ir apie savo sveikatą. "Septynias savaites stiprinau savo koją ir pagaliau nebejaučiu jokių skausmų. Dirbau labai sunkiai ir tik prieš 10 dienų paėmiau į rankas krepšinio kamuolį. Žinau, kad ekipoje įvyko nemažai pokyčių ir turime maždaug du mėnesius, kad įgautume gerą sportinę formą ir oficialiai pradėtume sezoną", - pasakojo Macas.

"Praėjusį sezoną neįvykdėme iškelto tikslo tapti Graikijos pirmenybių nugalėtojais, todėl turime tai padaryti šįmet. Nors kelis sykius nugalėjome "Panathinaikos" ekipą, tai nieko nereiškia, nes čempionais netapome. Ateinantį sezoną privalome tapti geriausiais", - sakė A.Macijauskas.