Tačiau vėliau pasirinkti filmai M. Damonui atnešė finansinę nesėkmę ir... jokių kino pasiūlymų, rašoma „Forum Cinemas“ pranešime spaudai.

Todėl nenuostabu, jog šiemet besibaigiant trilogijai apie samdomą žudiką Borną, Mattas Damonas yra dėkingas šiam vaidmeniui už išsaugotą karjerą kine.

„Džeisonas Bornas išsaugojo mano gyvenimą. Tą savaitgalį, kai 2001 m. savaitgalį įvyko „Borno: sunaikintos tapatybės“ premjera, aš vaidinau Londone. Jau 6 mėnesius nebuvau sulaukęs jokio pasiūlymo vaidinti, mat ankstesni du mano filmai patyrė absoliučią finansinę nesėkmę. Situaciją dar labiau apsunkino tuo metu sklidusios kalbos, kad dėl uždelsto filmavimo ir daugybės perfilamavimų nekaip sekėsi ir „Bornui: sunaikintai tapatybei“. Tačiau tikrasis stebuklas įvyko sekmadienį, kai netikėtai pabudęs sulaukiau prašymų perskaityti 20-30 filmų scenarijus, mat Holivudo prodiuserius jau buvo pasiekusios žinios apie gerus finansinius pirmojo filmo apie Borną rezultatus“, - nelengvą grįžimą į kiną prisiminė M. Damonas.

Holivudo verslą pavadinęs „tikrai „kietu“ ir sunkiu“, Borno dėka aktorius vaidino juostose „Oušeno dvyliktukas“, „Broliai Grimai“, „Siriana“, „Infiltruoti“, „Patikimas piemuo“ ir gauna mažiausiai du kartus didesnį honorarą.

Paskutinė trilogijos apie Borną dalis „Bornas: galutinis tikslas“ kinuose startuoja nuo rugpjūčio 24 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją