Pagrindinėje salėje visų dėmesį ir emocijas valdys svečiai iš uostamiesčio – Sat ir Yakoff, „Deep Freequency“ komandos nariai, kuriems talkins „Organzza“ narys Martynas M, žadama organizatorių pranešime spaudai.

Taip pat tą vakarą visus pasiruošęs nustebinti ir radijos stoties „Kauno Fonas“ laidos, „Selected“ didžėjus Andre Ananjew bei jaunas prodiuseris WiSnow, kurio kūrybą neseniai susidomėjo užsienio įrašų kompanija.

Nors pats atlikėjas apie tai kolkas dar kalba tyliai, prasitarė, kad tikisi rugsėjo mėnesį atšvęsti savo pirmojo singlo išleidimą.

Tuo tarpu tiems, kas bus nusiteikę lengvesnėms melodijoms „Metro“ salėje erdves valdys komanda „Audio Miegamasis“, kartu su jais už pulto stos ir Mariaus Ivanoff brolis Ben‘ai su kauniečiu Dyuskey.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją