Brazilas jau seniai reiškė savo norą palikti Madrido klubą, tad šis žingsnis nenustebino žiniasklaidos.

„Milan“ klubo viceprezidentas Adriano Galliani antradienį ryte išskrido į Madridą tam, kad galutinai užbaigtų derinti sąlygas su Ispanijos čempionais ir pasirašytų kontraktą su Emersonu. Žaidėjas su „Milan“ pasirašė dviejų metų sutartį po to, kai „Real“ sutiko parduoti brazilą už 5,5 milijonų eurų.

Emersonas jau yra tapęs Italijos čempionu tris kartus. 2000 metais jis už 19,3 milijono eurų iš Vokietijos Leverkūzeno "Bayer" persikėlė į "Roma" ekipą ir tais pačiais metais su ja nugalėjo Italijos čempionate. 2004 metais brazilas kartu su treneriu Fabio Capello persikėlė į Turino "Juventus" ir iškovojo dar du "Serie A" titulus, tačiau vėliau jis juos prarado dėl sutartų varžybų skandalo.

2006 metais Emersonas dar sykį kartu su Fabio Capello persikėlė į Ispanijos Madrido "Real" ir dar kartą sugebėjo nugalėti nacionaliniame čempionate. Šįsyk žaidėjas mėgins papildyti savo trofėjų kolekciją kartu su kitais šešiais brazilais - Dida, Digao, Serginho, Cafu, Kaka ir Ronaldo. Prie jų sausį prisijungs dar vienas tautietis - Pato.

"Milan" klubas rugpjūčio 31 dieną žais UEFA Supertaurės rungtynes su "Sevilla", kuri šiame sezone jau spėjo iškovoti trofėjų - Ispanijos Supertaurę.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją