Panašu, kad nuo šiol didelę jo laiko dalį užims šokiai. Jau kuris laikas Vladimiras Romanovas treniruojasi „Sūkurio“ šokių klube ir rengiasi netrukus startuosiančiam projektui „Šok su žvaigžde!“.

Anksčiau Vladimiras Romanovas vengė suktis šokių aikštelėje, rašo LNK.

„Būna, kad į šokius nueinu, pasižiūriu, ir viskas, drąsos neužtenka“, - taip šypsodamasis ikišiolinę savo šokių patirtį apibūdina pats V. Romanovas. Tačiau dabar verslininkui drąsos įkvėps ir ruoštis pasirodymams ant parketo padės didelę patirtį turinti šokėja, tarptautinių turnyrų nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė.

Verslininkas visa galva pasinėrė į projektą. „Šok su žvaigžde!“ projekto anonsas buvo filmuojamas stadione, naktį, sužiebus galingą apšvietimą. Ant rasotos stadiono žolės, visiškai tuščiame stadione V. Romanovas ir „Sūkurio“ šokėja S. Kniazevičiūtė sukosi valso ritmu.

Verslininkas V. Romanovas su Sandra bus viena iš dešimties projekte „Šok su žvaigžde!“ besivaržančių porų. Išeiti į šokio aukštelę jau pasiryžo „Mis Lietuva” Jurgita Jurkutė, dainininkė Karina Krysko iš „69 danguje”, Viktorija iš „Mango”, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, verslininkė Jūratė Bitinaitė, dainininkas Alanas Chošnau aktorius, laidų vedėjas Leonardas Pobednoscevas, politikas Stanislovas Buškevičius.

Žvaigždžių šokių partneriais tapo stipriausių Lietuvos klubų „Sūkurio“, „Žuvėdros“, „Kaspino“, „Stelos“ ir „Dileksos“ šokėjai. Prognozuojama, kad grožio ir elegancijos kova ant parketo bus kaip niekad stipri, mat į varžybas įsitraukia ne tik žvaigždės, bet ir stipriausi Lietuvos šokių klubai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją