Paskutiniu metu vis daugiau žiniasklaidos dėmesio sulaukiančiai Jurgitai gyvenamosios vietos planus pakoregavo tolimesnių serialo „Jurga ir Saulius” serijų filmavimai. Nors moterį tokie pokyčiai ir nuliūdino, per daug giliai į širdį ji neėmė. „Aš - toks žmogus. Gal permainos tik į gera? Pakeisiu gyvenamąją vietą, prasiblaškysiu”, - svarstė pašnekovė. O kiek pasvarčiusi pridūrė, kad Kaunas jai, vis tik, nemielas.

Artimiausiu metu J.Tvarijonaitė žada apsistoti laikinosios sostinės senamiestyje. „Gyvensiu viešbutyje, bet man tai nieko naujo. Esu pripratusi. Tik viliuosi, kad lova bus didelė”, - savo lūkesčiais dalijosi vilnietė.

Daugiau nei dešimtį metų Vilniuje gyvenančiai pašnekovei filmavimai Kaune suteiks galimybę aplankyti ir seniai matytus giminaičius. „Kaune gyvena pusseserė, mamos brolis. Jei rasiu laiko, būtinai užeisiu į svečius jų aplankyti. Nors mažai tikėtina. Filmavimų grafikas bus labai įtemptas”, - sakė „Olialia” mergaitė.

Anot jos, serialo filmavimai jau ir dabar kiek vėluoja. „Pradžiai yra nufilmuota keliasdešimt serijų, bet, kiek žinau, jų ten virš šimto”, - atviravo Jurga.

Pasidomėjus, kaip J.Tvarijonaitei patinka vaidmuo naujajame seriale, moteris nenustygo vietoje: „Man net vaidinti nereikia. Scenarijuje viskas apie mane parašyta. Manau, ne tik aš, bet ir žiūrovai daugelyje situacijų atpažins save”. Panašu, kad studijų metais brandintos J.Tvarijonaitės svajonės iš tiesų pildosi. „Visos mano svajonės materializuojasi. Todėl net ir svajoti reikia labai atsargiai”, - juokėsi modelis.

Nepaisant įtempto serialo filmavimų grafiko, Jurgitą spaudžia daugybė kitų darbų: „Visuomet turiu ką veikti. Ir Italijoje, ir Vokietijoje manęs laukia darbai. Nežinau tik, ar pavyks išvykti”, - sakė J.Tvarijonaitė.

Tiesa, kokie darbai laukia jos, Jurgita nekonkretizavo. „Aišku tik tiek, kad gerai apmokami. Mano agentūra atsako už visus pasiūlymus”, - pašnekesį baigė žinomas modelis.