Pusfinalio dalyviams teko originalumo, sumanumo ir profesionalumo reikalaujanti užduotis: parengti reportažą apie savo gimtąjį miestą. Jau pirmosios pusfinalio laidos dalyviai stebino savo humoro jausmu, o antrasis „fruktų” pusfinalininkų blokas visus „Tango TV” žiūrovus ne tik stebins, bet ir šokiruos!

Šmaikštusis futbolo komentatorius Vladas parengė reportažą apie Klaipėdos futbolo stadionus. „Discovery Channel” stilistika susuktas vaikino reportažas atskleidė intriguojančius lietuviškojo futbolo pasaulio faktus. Kokius? Paaiškės jau sekmadienį įsijungus „Tango TV”.

Nuostabiu save vadinantis „fruktas” Pavelas savo reportaže parodijavo visas įmanomas televizijos reklamas – nuo indų ploviklio iki kriaušių sidro.

Garbanius Kastytis iš Raseinių, pasidabinęs sportinėmis kelnėmis ir ryškiai raudonu švarku nusprendė apeiti savo miestą ir parodyti visas žymiausias jo vietas. Kastytis tikėjosi nenusinuodyti vietinėje kavinėje suvalgęs „La Krušė” troškinio, aplankė visą parą veikiančią gėrimų parduotuvę, pagyrė generolo Jono Žemaičio paminklą, tačiau labiausiai visiems patiko dėl savo kaip reporterio manierų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją