Joje nelengvą šiuolaikinio paauglio gyvenimą, amžinojo kartų konflikto problemą ir naujausio „War Lock“ žaidimo grafiką aptars du paaugliai Lukas ir Kristijonas (vardai sukeisti vietomis). Pasak „Dviračio šou“ autorių, ši rubrika yra tarsi pagalbos valandėlė visiems tėvams, kurie turi paauglius vaikus ir dar nėra emigravę į Airiją, todėl yra priversti patys juos auginti. Luko ir Kristijono pokalbiai padės geriau suprasti paauglių kasdienybę, hormonų audrų įtaką ir kas, po galais, yra tas „War Lock“?

„Dviračio šou“ bus rodoma keturis kartus per savaitę, o tai yra beveik kasdien, rašoma LNK pranešime spaudai. Ši laida jau virto tikruoju mūsų valstybės dienoraščiu. O dienoraštis yra neįsivaizduojamas be datų (išskyrus Justino Marcinkevičiaus „Dienoraštį be datų“).

Todėl dar viena naujovė – kalendoriaus apžvalga. Kiekvieną dieną pasaulyje yra kas nors atsitikę – tai, žiūrėk, kas nors Bastiliją paima, tai koks šuniukas į kosmosą išskrenda, tai švenčiama Tarptautinė tuberkuliozės diena. Su dienos sukaktimis ir minėjimais žiūrovus supažindins Kalendoriaus Senukas, kuris nemokamai pateiks ir naudingos informacijos nuo kitos kalendoriaus lapelio pusės.

Tad jei norite sužinoti, kaip geriausiai vakuoti Kaukazo slyvas, valyti zomšinius batus ar namų sąlygomis išmontuoti vandenilinę bombą, šis laidos skyrelis kaip tik Jums.

Šis sezonas „Dviračio šou“ ypatingas ne tik naujovėmis, kurios bus, bet ir naujovėmis, kurių nebus. Laidoje pareiškė norą filmuotis amerikiečių aktorius Džimas Keris. „Dviračio šou“ komanda pareiškė norą, kad jis nesifilmuotų laidoje. Apsikeitusios pareiškimais, abi pusės nusprendė ir toliau likti gerais draugais.

Naujas „Dviračio šou“ sezonas su Vytautu Šerėnu – nuo pirmadienio, rugpjūčio 27 –osios, 21.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)