1.
Prieš grimą, kaip visuomet, tepamas pagrindas, šiuo atveju tai drėkinamasis kremas. Vėliau grimuotoja užtepė toninį kremą ir korektorių, paskutiniu akordu tapo pudra, suteikianti veidui matinį atspalvį.

2. Sudėtingiausia buvo padengti akis. Pirmiausia, panašiai į raidės V formą, buvo užtepta kreminės priemonės “trys viename” "Revelation". Šešėlio iš viršaus intensyvumui sudaryti padažyta alyviniais sausais šešėliais "Intimite", kurie išsklaidomi pirštais. Akių spalvos šešėliui sudaryti, išorinė vokų pusė buvo padengta sausais rudais šešėliais "Sergualite", o raukšlelė padažyta violetiniais sausais šešėliais "Volupte". Tarp raidės V sparnų, centrinė voko dalis buvo padažyta rožiniais sausais šešėliais "Reverie". Atviram Jane's žvilgsniui sudaryti, apatinė voko dalis buvo padažyta sausais pilkais šešėliais "Presence".

3. Akių grimui užbaigti grimuotoja panaudojo rudą kontūrinį pieštuką. Kaip galite pamatyti, kad Jane's žvilgsnis iškart tapo gundantis ir paslaptingas.

4. Paprastai blakstienas mes dažome viena spalva, tačiau grimuotoja nusprendė viršutines blakstienas padažyti juoda spalva, o apatines- mėlyna. Rezultatą jūs galite pamatyti fotografijoje: žvilgsnis tapo minkštesnis ir išraiškingesnis.

5. Jane's veido reljefiškumui sudaryti, po skruostikauliais buvo užtepta saulėta kompaktinė pudra "Hale", o ant skruostų - priemonė “trys viename” "Revelation", kurią mes jau anksčiau naudojome.

6. Aiškiam kontūrui sudaryti lūpų buvo panaudotas rudas pieštukas lūpoms.

7. Pagal pieštuko liniją teptuku buvo padažyta lūpų dažais. Primename, kad dažant lūpas teptuku, dažai ilgiau išlieka ir lūpos nepraranda savo sodrios spalvos. Drėgnų lūpų efektui sudaryti ant padažytų lūpų buvo užteptas blizgesys.

8. Pačiu paskutiniu akcentu, kuris reikalingas kiekvienai moteriai, tapo blizgesys lūpoms, užteptas ant skruostikaulių. Apie efektą spręskite patys. Grimas pabaigtas, dabar galima keliauti į vakarėlį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją