"Šeštadienį važiavau iš Kražių festivalio. Buvo jau naktis – gal antra ar trečia valanda, pavargęs buvau. Šalia sėdėjusi draugė Erika po darbo irgi buvo be jėgų – užmigo pirma. O kai šalia miega kažkas, tai ir vairuotoją snaudulys apima. Na, ir pradėjau snausti. Atrodė, kad normaliai, tvarkingai vairuoju, tačiau atsibudau tik tada, kai kairiąją automobilio pusę pradėjo drožti metalinis skiriamasis autostrados atitvaras“, – dienraščiui L.T. pasakojo Merūnas Vitulskis.

Reagavo akimirksniu

Vaikinas teigė reagavęs akimirksniu – vos tik brūkštelėjo „Audi A6“ šoną, iškart vairą suko į dešinę.

„Tai buvo sekundžių reikalas – dar truputį ilgiau būčiau taip važiavęs, ratas būtų užsikabinęs už ko nors, o automobilis skristų šonu. Kad ir nedidelis greitis – gal 100 km/h važiavau, vis tiek galėjo blogai baigtis. Labai džiaugiuosi, kad tuo metu aplinkui kitų automobilių nebuvo – galėjau ir trinktelėti į ką nors“, – kalbėjo M.Vitulskis. Incidento metu nei dainininkas, nei kartu važiavusi draugė nenukentėjo – subraižyta tik mašina.

Pareigūnams nepranešė

Apie eismo įvykį dainininkas pareigūnams nepranešė. „Žinau, kad reikėjo, tačiau tuo metu didelis šokas buvo, ir paros metas netinkamas – vėlyva naktis. O kitą dieną vėl koncertai manęs laukė („NML. Čempionų taurė“ – aut. past.), tad laiko kaip ir nebuvo. Kadangi nepranešiau, tai ir remontuoti teks pačiam – draudimas nieko nepadengs. Bet automobilį tvarkysiu draugo servise, tad tikiuosi, kad pigiai išsisuksiu – reikės tik už darbą mokėti. Gaila audinės, tačiau jos tikrai neparduosiu – susitvarkysiu, perdažysiu visą kėbulą ir toliau važinėsiu“, – dienraščiui L.T. pasakojo „Kelio į žvaigždes 2“ nugalėtojas.

Laimėjimas - automobiliui tvarkyti

Savaitgalio nakties šokas Merūnui nepakišo kojos „NML. Čempionų taurės“ finale – čia jis sausu rezultatu 5:0 nugalėjo scenos profesionalus Česlovą Gabalį ir Ingą Jankauskaitę.

„Kelio į žvaigždes 2“ laimėtojas atsiėmė čempiono statulėlę ir piniginę papildė 10 tūkstančių litų, kuriuos ir panaudos savo mašinos tvarkymui. „Labiau džiaugiuosi ne dėl pinigų, o dėl to, kad tapau nugalėtojų nugalėtoju. Varžovai buvo labai stiprūs, publiką paperkantys bendravimu ir šarmu, todėl pergalės nelabai tikėjausi. Ir atšvenčiau ją kukliai – su organizatoriais ir vedėjais nuėjome pasėdėti į vieną japonų restoraną,“ – pasakojo vaikinas.

Nuotaiką dėl subraižyto automobilio Merūnui praskaidrins ne tik čempiono titulas, bet ir kitą savaitę prekyboje pasirodysiantis jo debiutinis albumas „Merūnas“. Jame gerbėjai ras 14 dainų – tiek naujų, tiek senesnių dainų koverių. „Albumas išeina tik dabar, nes bandėme viską profesionaliai atlikti, o ne vien šabloniškai kaip „Kelyje į žvaigždes 2“. Mano kūrybos dainų čia dar nebus, bet kitame albume jau tikrai kokie trys paties kūriniai atsiras,“ – žadėjo dainininkas, šiuo metu sukantis galvą dėl nelinksmo šeštadienio nuotykio.