Pagrindinėje Rygos gatvėje, Kratsmala pakrantėje vykusiame koncerte, į kurį buvo galima patekti nemokamai, tačiau tik turint specialias skrajutes, žymiausio pasaulio muzikinio kanalo „kūdikį“ sveikino garsiausios Baltijos šalių grupės ir svečiai iš Vokietijos – grupė „Digitalism“.

Žvakes ant torto drauge su MTV ir jos gerbėjais pūtė bei karščiausius bučinius dovanojo lietuvaičiai “G&G Sindikatas”, “Skamp” ir Mantas, Latvijos a capella virtuozai “Cosmos”, NML žiūrovams puikiai pažįstami “Double Faced Eels” ir “Melo”. Iš Estijos atvyko ir sveikinimus į kairę bei į dešinę žarstė estų pasididžiavimas “Vanilla Ninja”, taip pat grupės “No Big Silence” ir “The Bedwetters”.

Tarp atlikėjų pasirodymų susirinkusieji galėjo dideliuose ekranuose mėgautis „auksine“ MTV vinječių kolekcija, pikantiškais vaizdais iš užkulisių, žvaigždžių linkėjimais ir sveikinimais, renginyje nemokamai dalintu „specialiu“ MTV B-day vandeniu.

Daugiausiai į gimtadienį susirinkusiųjų jaunuolių dėmesio ir plojimų sulaukė grupės „Cosmos“ ir lietuvaičiai „Skamp“. Puikiai lietuvaičiams ne tik iš „Eurovizijos“ konkursų, bet ir koncertų žinoma šešių vaikinukų a capella grupė vedė iš proto originaliais puikiai pažįstamų Michaelo Jacksono, „The Black Eyed Peas“ dainų perdirbiniais.

Tuo tarpu priešpaskutiniai į sceną įkopę lietuvaičiai „Skamp“ nuo scenos svaidėsi sveikinimais ir geromis emocijomis. Po pastarųjų į sceną užlipo ilgai laukti vokiečiai „Digitalism“. 2004-aisiais į krūvą susibėgę Jensas Moelle ir Ismailas Tuefekci, apsiginklavę kompiuterine technika, vertė į dangų rankas kelti net ir pačius abejingiausius koncerto dalyvius.

Vėliau koncerto “after party” persikėlė į žymiausią Rygos naktinį klubą “Essential”, kur atskiroje salėje MTV ir jos ištikimiausius iki paryčių linksmino “Nesakyk mamai” komanda. Kiti koncerto dalyviai gimtadienio vakarėlį pratęsė jaukiuose Rygos senamiesčio parkeliuose, skveruose bei visą parą veikusiose maitinimo įstaigose.

Šeštą valandą vakare po atviru dangumi prasidėjęs koncertas buvo tiesiogiai transliuojamas DELFI bei MTV portaluose, koncertą bei jo užkulisius per televiziją visi, patingėję ar negalėję atvykti į Rygą, galės pamatyti per MTV rugpjūčio 23 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją