Sužadėtuvės gali įvykti "anksčiau nei manoma", - laikraštis citavo "gerai informuotą šaltinį". Laikraštis "The Sun" prieš tai spėliojo, kad princas gali pasipiršti draugei per bendras atostogas Seišelių salose.

K. Middleton jau gali nekliudomai lankytis princo Williamo šeimos namuose Klarenso rūmuose, rašo "Sunday Mail". Čia reziduoja Williamo tėvas, sosto įpėdinis Charlesas.

Kate išduoti raktai ir saugumo pasas, kurį gauna tik karališkųjų namų nariai. Anot laikraščio, tai yra dar vienas ženklas, kad liepą atsinaujinę Williamo ir Kate santykiai "tampa oficialūs".

Tuo tarpu porelė leidžia prašmatnias atostogas Seišeliuose. Teigiama, kad princas joms parinko vieną nuošaliausių ir kartu brangiausių Seišelių salų - Derošą. Ji yra per 230 km nutolusi nuo sostinės Mahės. Šioje saloje yra tik vienas viešbutis. Kad galėtų mėgautis ramybe, Williamas užsakė visus 20 "Desroche Island Resorts" apartamentus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją