Rugpjūčio 25 dieną koncertas „Bobų vasara“ Neringoje atidarys „Bobų vasaros sezoną“. Pagrindinis šio renginio akcentas – unikalus grupės „Mango“ pasirodymas, kuris susidės net iš trijų dalių. Pirmoji bus skirta disco stiliui, antra – rasmus projektas, o trečiojoje dainininkės klausytojus pakvies į retro pasaulį.

„Ne oficialiai šiais metais grupė „Mango“ švenčia savo dešimties metų jubiliejų. Ta proga koncerte skambės ne tik dainos iš paskutinio grupės albumo, bet ir garsiosios „Pavasariniai žiedai“, „Raskila“ bei kitos“, - sakė grupės „Mango“ prodiuseris Gintaras Bendžius.

Pasak G. Bendžiaus viena grupės „Mango“ narė, Vika, koncerte pasirodys ne tik kaip dainininkė, bet ir kaip šokėja. „Bobų vasaroje“ ji šoks su savo partneriu Andriumi, su kuriuo ją siejo darbas ir televizijos projekte „Ledo žvaigždės“.

G. Bendžius sakė, kad jam labai įdomi visa koncerto „Bobų vasara“ programa. O grupės „Mango“ pasirodymas jame ypatingas, nes visiškai naujas. Ir, žinoma, jam labai daug ruoštąsi.

Tarp trijų grupės „Mango“ pasirodymo dalių scenoje pasirodys šokėjų grupė, kuri šiame koncerte atliks dvi savo paruoštos programos dalis. Grupės lyderis Gintaras Svistunavičius Lietuvos žiūrovams jau žinomas iš per Lietuvos televiziją transliuotos atrankos į „Euroviziją“, į kurią bandė pakliūti ir profesionalus šokėjas.

Koncerte „Bobų vasara“ neabejotinai dainuos tik moterys. Be grupės „Mango“ scenoje pasirodys dar dvi merginų grupės – tai „Blogos mergaitės“ ir „Mokinukės“. Beje, „Mokinukės“ bus pasikeitę ir kai kam gal net neatpažįstamos. „Dvi „Mokinukių“ merginos išėjo iš grupės studentauti, bet liko keturi stipriausi balsai. Koncerte grupė pasirodys su ir su naujom dainelėm, kurios turės nebe tik „popso“ bet ir lengvo roko spalvų, bet ir su naujais rūbais, kuriuos dabar siūnamės pas dizainerį Kęstą Rimdžių“, - pasakojo grupės vadovė Laima Lapkauskaitė.

Moteriškus kerus bandys prasklaidyti koncerto vedėjas aktorius Ramūnas Rudokas. Renginį tiesiogiai transliuos Nacionalinė Lietuvos televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją