„Inter“ treneris Roberto Mancini netikėtai į sudėtį neįtraukė brazilo Adriano. Jo vietą puolimo grandyje užėmė komandos naujokas Davidas Suazo. Tuo tarpu gynyboje žaidė iš „Roma“ vasarą perėjęs Christianas Chivu. Traumų išretintoje „Roma“ gynybos grandyje Christianas Panucci buvo priverstas žaisti vidurio gynėju, saugų linijoje galima buvo nuo rungtynių pradžios išvysti ekipos naujoką Ludovicą Giuly.

70-ą mačo minutę įvyko komiška situacija – Simone Perrotta buo pasiruošės įžengti į aikštelę pakeisti komandos draugo, tačiau net nespėjęs į ją įeiti sugebėjo užsidirbti raudoną kortelę. Tad vietoj jo į aikštę išbėgo Matteo Brighi.

Netrukus Francesco Totti pergudravo savo varžovą Nicolą Burdisso ir argentinietis pargriovė savo priešininką baudos aikštelėje. Teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį į „Inter“ vartus. Pats „Roma“ kapitonas, turėdamas karčios patirties su 11 metrų baudiniais, leido jį mušti komandos draugui Daniele De Rossi ir neapsiriko – De Rossi pasiuntė kamuolį į vartus.

„Inter“ dar bandė gelbėtis, vietoj gynėjo Nicolaso Burdisso į aikštę įleisdami puolėją Julio Cruzą, tačiau tai daryti jau buvo per vėlu ir „Roma“ šventė pergalę.

“Inter” 0 – 1 “Roma”

78’ [0 – 1] Daniele De Rossi

70’ iš aikštės išvarytas Simone Perrotta (“Roma”).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją