M.Gorbačiovas, apsivilkęs „Louis Vuitton“ kostiumu, vaizduojamas ant šoferio vairuojamo senovinio rusiško limuzino „Čaika GAZ 13“ galinės sėdynės, žvelgiantis pro langą pravažiuojant pro buvusios Berlyno sienos likučius – liūdnai pagarsėjusios pertvaros tarp Rytų ir Vakarų Vokietijos, kuri galiausiai buvo sugriauta jo valdymo laiku.


reklamuojamas produktas yra šalia jo ant sėdynės – liuksusinis „Keepall“, naujas kelioninis krepšys, pažymėtas garsiąja LV monograma, kuris ką tik pradėtas pardavinėti už 455 svarus.


Fotografijos autorė – Amerikos įžymybių fotografė Annie Liebowitz, kuri neseniai įsipainiojo į kontraversišką situaciją dėl karalienės fotografijų, padarytų per aršiai kritikuojamo BBC dokumentinio filmo „Metai su karaliene“ filmavimą.


Reklamos kampanijoje, žinomoje kaip „Core Values“ („Pagrindinės vertybės“), susitelkiama ties kelionėmis. Joje dalyvauja visuotinai žinomi žmonės, nuėję įspūdingą gyvenimo kelią.


Kiti kampanijoje dalyvaujantys žmonės – filmų žvaigždė Catherine Deneuve, teniso žvaigždžių pora Andre Agassi ir Steffi Graf. „Louis Vuitton“ remia projektą „The Climate Project“, kurio iniciatorius yra Alas Goras.


Michailo Gorbačiovo atveju auka bus skirta labdaros fondui „Green Cross International“, kurį jis įkūrė su savo dabar jau mirusia žmona Raisa ir kuriam dabar vadovauja.


„Louis Vuitton“ marketingo ir komunikacijos skyriaus viceprezidentas Pietro Beccari „Daily Telegraph“ teigė: „Iš pradžių Michailas Gorbačiovas nenorėjo to daryti. Bet kai paaiškinome apie labdarą ir tai, kad reklamoje siekiama atspindėti asmeninius gyvenimo pokyčius ir keliones, jis sutiko. Bet mums pasakė: „Noriu, kad fotografija būtų prie Berlyno sienos“. Tai buvo jo asmeninis pasirinkimas. Kone išvirtau iš kėdės, kai jis tai pasakė. Bet jis suvokė vietos simboliškumą tai reklamos strategijai, kuri buvo pasirinkta.“


Kampanija taip pat tęsia ilgametę firmos tradiciją bendradarbiauti su žymiais žmonėmis, pradedant nuo imperatorienės Eugenijos ir baigiant Ernestu Hemingvėjumi, Pierre‘u Savorgnan de Brazza ir Audrey Hepburn.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją