Specialistai įspėja, kad nepasiekus paraiškose numatytų projektų rezultatų, Lietuvai gali tekti grąžinti ir panaudotas europines lėšas, o valdininkai ramina, kad paramą paimti šalis sugebės.

Lietuvos verslo paramos agentūra (LVPA) , administruojanti per 1,17 mlrd. Lt ES struktūrinės paramos lėšų, įspėja, kad dėl statybos bendrovių inicijuotų teismų maratono dalies projektų gali nepavykti įgyvendinti iki ES numatyto termino – 2008 m. rugsėjo 1 d.

Bylinėjimo mastams augant, sunerimo ir patys statybininkai. „Konkursų rezultatus statybinės organizacijos skundžia jau seniai, tačiau pastaruoju metu, kai atsirado ES pinigų ir didesnių objektų, ši tendencija atsiliepia vis skaudžiau - tempiamas laikas ir objektai nepradedami laiku“, – „Verslo žinioms” konstatuoja Antanas Butkus, „YIT Kausta“ generalinis direktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją