Virtuvėje


Virtuvėje alyvų aliejus gali būti naudojamas medinėms pjaustymo lentoms įtrinti. Taip pat šiuo aliejumi gali būti įtrinami mediniai indai ir geležinės keptuvės. Užlašinkite šiek tiek alyvų aliejaus ant popierinio rankšluosčio ir pavalykite juo maistui ruošti naudojamus paviršius bei viryklės paviršių. Bet nepadauginkite aliejaus, nes tuomet paviršiai bus riebaluoti ir slidūs, rašo www.gardenandhearth.com.

Augalų lapams blizginti

Kai kurie augalai turi daug žaliųjų lapų, o kam gi nepatinka blizgančių žalių lapų vaizdas?

Nublizginkite augalų lapus lašeliu alyvų aliejaus. Užlašinkite ant kempinėlės ar popierinio rankšluosčio ir švelniai juo įtrinkite augalų lapus. Štai! Augalų lapai jau blizga. Alyvų aliejų taip pat galima panaudoti ir dirbtinių augalų lapams blizginti.

Pašveiskite įbrėžimus

Turite medinių baldų, kurių įbrėžimai ir nelygumai jus labai erzina? Nepulkite į neviltį – alyvų aliejus gali jus išgelbėti! Griebkite butelį patikimojo alyvų aliejaus ir užlašinkite mažą lašelį ant kempinės, o vėliau ja pašveiskite stalo paviršius, kėdžių kojas ar bet kuriuos kitus baldų paviršius ir stebėkite, kaip išnyksta įbrėžimai!

Alyvų aliejus veikia lyg burtininko lazdelė (jei ne geriau). Netikite? Ak, nesate patikli? Tai ko laukiate? Pabandykite ir įsitikinsite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją