Buvusi manekenė prisipažįsta mėgstanti leisti laiką namuose su buvusiu "The Beatles" muzikantu, nes jis neriasi iš kailio, kad tik žmona jaustųsi ypatingai, ypač tada, kai ji ruošia kokią nors romantišką vakarienę.

"Tai neįtikėtinai aistringa ir laikui bėgant stiprėja. Mums patinka vienas kito draugija. Mėgstamiausias mūsų užsiėmimas - būti namuose: aš gaminu valgį, o jis šoka aplinkui stalą kaip Fredas Astaire'as", - jausmingai pasakoja Heather.

F.Astairas buvo garsus Jungtinių Valstijų aktorius, dainininkas ir šokėjas.

"Sutikau intelektualiai sau lygų žmogų, bet panašų į mažą berniuką. Jaučiuosi tarsi būčiau suaugusi moteris, o jis būtų mano mažasis sūnus. Jis ir manyje pažadina vaiką. Galėčiau jį suvalgyti", - sakė Heather.

"Kai ką nors myli, patinka to žmogaus kvapas, o jis kvepia fantastiškai. Manau, kad kai surandi sielos draugą, gali miegoti kad ir po jo pažastimi. Esu tarsi šunytis. Jis sako: "Tuo nuolatos mane uostinėji", - pasakojo ji.

H.Mills tvirtina žinojusi, kad gyvenimas su P.McCartney bus tikra palaima, nes jų draugystė iki santuokos buvo kaip romantiškas sapnas.

"Buvau kaip pridera kviečiama į pasimatymus ir pasipiršo jis taip, kaip reikia. Paulas man siųsdavo gėlių ir dainuodavo telefonu", - pridūrė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją