Anot jo, šį sezoną populiarios intensyvios spalvos. Meskite į šalį juodas kelnes ir pilkas palaidines.


Verčiau atidžiai pasižvalgykite po spintą – gal netyčia rasite pamirštą žalią, raudoną, purpurinę ar mėlynai baltais dryžiais margintą palaidinę? O gal netoli kyšo lengvos lino kelnės ar švarkelis?

MOTERIMS:

Kokios formos palaidinės vizualiai sumažina plačius pečius?

K.: Venkite tiek gilių V formos iškirpčių, tiek laivelio formos, nes jos dar labiau pabrėš plačius pečius. Siūlyčiau vilktis palaidines apvaliomis iškirptėmis (negilios U formos), jums tiktų ir golfai aukštomis apykaklėmis bei tunikos ar palaidinės per vieną petį.

Prie ko derinti blauzdines? Prie ko jos netinka?

K.: Blauzdinės puikiai dera prie suknelių, tunikų, šortų. Svarbiausia, blauzdinės turi būti vienos faktūros. Blauzdinės su nėriniais apačioje – beskonybės viršūnė, kaip ir ažūrinės (su skylutėmis). Niekas nežino, kas tokią madą sukūrė...

Ar madingos šią vasarą skrybėlės. Jei taip, tai kokios?

K.: Skrybėlės populiarios kiekvieną vasarą (turint omenyje, kad jos nėra tik aksesuaras, tačiau atlieka ir funkciją – saugo galvą nuo saulės, pridengia akis). Jei atostogaujate kur nors San Tropeze ar bent Palangoje, tada puikiai atrodysite su plačiabryle peršviečiamo audinio skrybėle, dekoruota šilku, ar gėlėmis. Tiesiog patariu skrybėlių nenešioti mieste, nes galite atrodyti kaip iš teminio vakarėlio.

Kokia plaukų spalva šį sezoną populiariausia?

K.: Taikliausiai apibūdintų frazė: "back to nature". Atspalviai natūralūs: šviesiaplaukėms - nuo šviesaus aukso iki tamsaus šlapio smėlio; o brunetės neprašaus pro šalį pasirinkusi visus kavos atspalvius.

Patarimas: merginos, jei norite sveikų ir gražių plaukų, patikėkite juos profesionalams, nes kuo natūralesnė spalva, tuo sunkiau ji išgaunama.

Kokį moterišką švarkelį patartumėte įsigyti vasarai?

K.: Vasaros švarkelių karalius - safari stiliaus su daug kišenių, stipriai sujuosiamas diržu. Taip pat puikiai atrodys net klasikinės formos švarkelis paaukštintu liemeniu ir vėlgi - nepamirškite diržo!

VYRAMS:

Noriu madingų marškinių laisvalaikiui – kokių dairytis?

K.: Lino ar drobės, ilgomis, būtinai atraitotomis, rankovėmis. Idealiausia - pasteliniu spalvų.

Išmeskite jau seniai nebemadingus Havajų stiliaus marškinius su palmėmis ir margintus dideliais "garsių" firmų ženklais.

Kokius džinsus rinktis šią vasarą?

K.: Aptemptus, aišku, proto ribose, pažemintu liemeniu. Gali būti ir šiek tiek pasmukę (susigarankščiavę).

Gali būti šiek tiek paplėšyti, apdraskyti, bet tik šiek tiek. Siūlyčiau tamsiai melyno, negarinto džinso.

Kokio stiliaus ir spalvų maudymosi glaudes pirkti šią vasarą?

K.: Dažniausiai glaudes renkamasi ne tiek pagal tendencijas, kiek pagal figūrą. Jei esate gražių kūno proporcijų, gerai atrodys klasikinės arba šortukų tipo glaudės. Jei figūra nėra tokia ideali, rinkitės ilgesnes „šeimyninio" tipo.

Spalvos ir raštai – skonio reikalas. Puikiai tiktų net marginti palmėmis ar šmaikščiais paveikslėliais. Būkite originalūs.

Ar vis dar madingi išskutinėti raštai ant galvos?

K.: Pamirškite tokias kirpėjų nesąmones. Jei norite kažko įdomesnio, pasispalvinkite plaukus ryškesne spalva.

Kokią vyrišką rankinę rinktis?

K.: Išmeskite visus „rankinukus“, nešiojamus per riešą.

Verčiau įsigykite didelį sportinį krepšį per petį, o vakarui rinkitės mažą piniginės formos, grandine ar juosta segamą prie kelnių kišenės.

Pastebėjimas: merginos, nepamirškite sijonų – madingi ne platūs diržai, o mini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją