Taip birželio 1-ąją, Tarptautinės vaikų gynimo dienos vakarą pilnutėlėje Kauno sporto halėje nugriaudėjo iškilminga tradicinių TV3 rinkimų „Vaikų balsas 2007“ apdovanojimų ceremonija.

Trečiąjį kartą surengtas nuoširdžia vaikiška dvasia alsuojantis renginys tapo „Žvaigždžių cirku”, kurį vedė cirko direktoriumi tapęs Andrius Rožickas, apdovanojimų ceremonijos vyriausioji dirigentė Violeta Riaubiškytė ir žavioji bei paslaptingoji drugelių dresuotoja Viktorija Vaičaitė.

Tris mėnesius vaikai balsavo ir rinko savo mylimiausius tradicinėse nominacijose. Balsuodami už favoritus mažieji TV3 žiūrovai sumušė visus rekordus – per abu „Vaikų balso 2007” etapus sulaukta 29631 balsų, pranešime spaudai rašo TV3.

Šių metų apdovanojimo ceremonijoje nugalėjo:

„Vaikų metų grupė” – „69 Danguje”;

„Vaikų metų dainininkė” – Simona;

„Vaikų metų dainininkas” – Mantas;

„Vaikų metų daina” – „Gyvenu” („69 Danguje”);

„Vaikų metų sportininkas” – Mantas Kalnietis (Kauno „Žalgiris”);

„Vaikų metų filmas” – „Garfildas 2”;

„Vaikų metų knyga” – J.K. Rowling „Haris Poteris ir netikras princas”;

„Vaikų metų žaidimas” – „Need for Speed Carbon”;

„Vaikų metų žmogus” – aktorė Nelly Uvarova (serialo „Bjaurusis ančiukas” pagrindinė aktorė);

„Vaikų metų profesija” – šokėjas.

Įspūdingoje „Žvaigždžių cirko” apdovanojimų ceremonijoje specialiai visiems Lietuvos vaikams spalvingus, stebinančius ir net kvapą gniaužiančius pasirodymus surengė žaismingoms metamorfozėms pasiryžusios garsiausios žvaigždės.

Grupės „Yva” lyderė Natalija Zvonkė dresavo beždžionėles, o „69 Danguje” merginos demonstravo triukus su pudeliais. Kūno piešiniais pasipuošęs Vilius Tarasovas dainuodamas atliko triukus su neįtikėtino lankstumo gimnaste, dainininkai Rūta Lukoševičiūtė ir „Išjunk šviesą” lyderis Valdas Burnys mėtydami vienas kitą parodė linksmą klounų šou, o kol grupės „69 Danguje” merginos, virtusios margomis „matrioškomis”, šėliojo cirko arenoje, dainininkas Milano rodė, kokių triukų išmokė ožį.

„Dangaus 2” nugalėtojas Justas ir šou finalininkė Skirmantė virto piratais, į kuriuos buvo svaidomi kirviai ir peiliai, atlikėjas Alanas pademonstravo važinėjimo vienračiu sugebėjimus.

„Mokinukės” Ineta ir Kristina sulaukė susižavėjimo šūksnių už įspūdingus akrobatinius triukus ant aukštai pakabintų kaspinų ir lanko. Rūta Ščiogolevaitė apdovanojimų ceremonijoje atliko gražų pasirodymą su dresuotais balandžiais, o renginio vedėja Violeta Riaubiškytė vieną populiariausių savo dainų „Pas tave einu” atliko eidama aukštai ore.

Pasirodymus publikai ir visiems TV3 žiūrovams dovanojo Deivis, Žilvinas Žvagulis, „Mango”, Mantas, Mino, Mia ir Deivydas Meškauskas, „Mokinukės” ir tikra „bomba” tapę mažieji „LT United” antrininkai iš menų studijos „Terra Bella”.

Nepakartojamą renginį režisavo daugybės TV3 renginių režisierė Rasa Micachienė, o beveik du šimtus žaismingų, įspūdingų kostiumų vaikų mylimiausiems kūrė ir neatpažįstamai pasikeisti padėjo dizainerė Jolanta Rimkutė ir grimo meistras Aurimas Juodiškis-Plaštakė. Smagią „Žvaigždžių cirku” virtusią „Vaikų balso 2007” apdovanojimų ceremoniją TV3 rodys birželio 8 dieną, penktadienį, 20.00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją