Geriausio komiko apdovanojimas atiteko Sachai Baronui Cohenui, kuris atliko pagrindinį vaidmenį juostoje „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė“.

Iš viso „MTV Movie Awards“ metu apdovanojami vienuolikos nominacijų nugalėtojai, kuriems įteikiami „Auksiniai spragėsiai“.

S.B.Cohenas taip pat laimėjo geriausio bučinio kategorijoje už bučinį su Willu Farrellu juostoje „Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby“. Abu komikai aistringai pasibučiavo ir atsiimdami apdovanojimą.

Jackas Nicholsonas tapo geriausiu blogiuku už vaidmenį juostoje „Infiltruoti“ („The Departed“). Geriausios kovos apdovanojimas atiteko Gerardui Butleriui iš filmo „300“.

Geriausio naujoko nominacijoje laimėjo devynmetis Jadenas Smithas, suvaidinęs su savo tėvu Willu Smithu juostoje „Ieškantys laimės“ („The Pursuit of Happyness“). Už apdovanojimą jis padėkojo filmuotoje medžiagoje iš Toronto.

Ceremonijos metu dainavo tokie atlikėjai kaip Rihanna ir Jay-Z duetas ar Amy Winehouse.

Sekmadienį vykusiuose apdovanojimuose buvo dar dvi nominacijos: geriausia filmo parodija ir geriausias vasaros filmas, kurio dar nerodė. Geriausios parodijos nugalėtoju tapo režisierius Andy Signore už juostų „300“ ir „United 93“ hibridą „United 300“.

Geriausiu dar nematytu filmu įvardinta juosta „Transformeriai“, kuri kino teatrų ekranuose pasirodys liepos 3 d.

MTV žiūrovai nugalėtojus rinko skambindami telefonu, siusdami tekstines žinutes ir balsuodami internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją