Daktaras Kevin Yaili iš Karliškosios Halamširo ligoninės Šefilde ir Ien Erdli iš Šventojo Jokūbo ligoninės Lydse išanalizavo daugiau nei 50 tarptautinių tyrimų, susijusių su vyriškojo organo dydžiu, atliktų nuo 1942 metų.

Jie idėmiai išanalizavo 12 tyrimų, kurių metu 11 531 vyrui buvo pakeistas penio dydis ir vertinta skirtingų lyčių (vyrų, moterų) reakcija į penio pakeitimą, rezultatais. Jų ataskaita, išspausdinta žurnale BJU International, aiškiai parodė skirtumus vyrų ir moterų suvokime.

Tuo tarpu, kai 85 proc. moterų teigė esančios patenkintos savo parnerių organo dydžiu, tik 55 proc. vyrų manė, jog jų „agregatas“ pakankamai didelis.

Dviejų tyrimų duomenimis, 90 proc. moterų nurodė, kad jos supranta, kaip vyrams rūpi jų vyriškasis pasididžiavimas. Likę tyrimai parodė, kad dydis yra ne toks svarbus, kaip vidinis grožis ir charakteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją