Kaip tvirtina psichologai ir ilgametė žmogiška patirtis, savo juokeliais vyriškis iš dalies pasąmoningai (o kartais ir tyčia) išreiškia slaptus troškimus.

Išsiaiškinti, ką tau jaučia tavo brangiausias, gana nesudėtinga. Pakanka tik išsinagrinėti iš jo lūpų išsprūdusį juokelį. Pavyzdžiui, jei jis mėgsta su rytietišku akcentu pasakyti: „Patylėk, moterie – dabar vyras kalba!“, o tai sakydamas nekaltai šypsosi, vadinasi, jam trūksta tavo nuolankumo.

Jis iš tų vyrų, kurie mano, kad moters vieta virtuvėje, ir jos šventa pareiga – visur pataikauti vyriškiui, rašo www.about.com

O jei mieliausiajam patinka tave gąsdinti? Tai vaizduoja, kad atėjo pasaulio pabaiga, tai netikėtai iš už kampo apkabina? Viskas aišku. Jis svajoja matyti tave silpną, priklausomą nuo jo, mažiau pasitikinčią savimi. Galbūt verta jam įtikti ir kartais pabūti maža mergaite? Jam bus malonu, o tai reiškia, kad ir jūsų santykiai pagerės.

Kai tavo gyvenimo vyras juokais atiduoda tau pagarbą ar ištaria „kaip pasakysite“ – veikiausiai jo visai nedomina šeimos galvos vaidmuo ir jį su malonumu perleistų tau.

Jaunuolis, iš pažiūros meiliai vadinantis tave „karvute“ arba „begemotuku“, nedega susižavėjimu tavo išvaizda, nors ir taikstosi su ja. Galbūt tau išties reikia pasirūpinti savimi, o gal – jaunuoliu. Tiksliau, naujo paieškomis.

Mylimasis, kalbantis tau apie tai, kokia tu nuostabi be kosmetikos ir bet kaip apsirengusi ir kad tau nuodėmė vaikytis madą – tiesiog šykštuolis. Ir tokiu būdu jis bando tau įteigti, kad net mintis gauti kokį moterišką niekutį dovanų yra beprasmiška.

Būna ir atvirkščiai – draugužis nuolat rekomenduoja tau persidažyti plaukus, pakeisti lūpų dažų spalvą, išmesti tą „kvailą žalią suknelę“ ar taip garsiai nesijuokti... Išvada peršasi pati: tu jam nepakankamai gera. Bent jau jis taip galvoja.

Žinoma, būti vertai tokio princo tiesiog neįmanoma, todėl priežastis ne tavyje, o jame. Man regis, nereikia švaistyti savo laiko.

Apskritai mylintis žmogus nepastebi mylimojo trūkumų. O jei jo pretenzijos pasirodo tik atsargiais juokeliais, o ne bjauriais poelgiais – brangink savo draugą. Juk meilę reikia saugoti!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją