Prieinamos kainos, nemokamas pristatymas ir grąžinimas bei kiti internetinės parduotuvės privalumai turėtų tapti rimta atsvara tradicinėms prekybos vietoms, o dizainerės džiaugiasi, kad pirmą kartą jų autoriniai darbai tapo lengvai prieinami visiems. „Open24.lt“ tokią galimybę atveria ir kitiems Lietuvos dizaineriams.

Unikali internetinė parduotuvė

Pirmus žingsnius Lietuvoje žengusi elektroninė prekyba ima įgauti pagreitį. Vartotojai jau įgudo internetu valdyti savo banko sąskaitas, mokėti už komunalines paslaugas, atsiskaitymai pavedimu ar kortele tapo įprasta ir greita procedūra. Tobulėja ir prekeivių puslapiai, aptarnavimo kokybė, greitis, užtikrinamas saugumas.

„Open24.lt“ svetainė unikali tuo, kad prekių pristatymas ir, esant reikalui, grąžinimas yra nemokami visoje Lietuvoje. Šios elektroninės parduotuvės tikslas – pasiūlyti pirkėjams garsių, vardinių ar Lietuvoje dar negirdėtų, bet pasaulyje žinomų gamintojų rūbų, originalios avalynės, aksesuarų, kokybiškos kosmetikos ir parfumerijos bei mielų dovanėlių, kurių paieškos mieste dažniausiai atima daug laiko.

Galimybės lietuvių dizaineriams

Parduotuvės įkūrėjai mano, kad svarbu suteikti išskirtines sąlygas Lietuvos mados dizaineriams, kurių vos keli gali išlaikyti savo pačių salonus, rūpintis patalpų nuoma, sandėliavimu, tiekimu ar rengti individualius madų pristatymus.

„Esame atviri visų Lietuvos dizainerių pasiūlymams. Manau, kad daugelis mielai nešiotų "Mados infekcijoje", žurnaluose ar kitur matytus rūbus, aksesuarus, bet parduotuvėse tiesiog negali jų rasti. Todėl norisi prisidėti prie lietuviškos mados populiarinimo ir gerai, jei kiti seks tokiu pačiu keliu,“ – teigia „Open24.lt“ vadovas Martynas Tinfavičius.

Tik „Open24.lt“ galima bus įsigyti, autorių nuomone, geriausių „Lt Identity“ sukurtų marškinėlių ir aksesuarų, kuriuos vienija linksmo patriotiškumo idėja, kviečianti būti solidariems ir stilingiems.

Parduodama idėjinė kolekcija

Linksmo tautiškumo idėja ypač svarbi į užsienį išvykusiems lietuviams, todėl nuo liepos mėnesio „Open24.lt“ planuoja suteikti ir prekių siuntimo į Angliją ir Airiją galimybę. Taip išeiviai galės be papildomų išlaidų būdami užsienyje nusipirkti „Lt Identity“ rūbų, o draugai ir giminės – pasveikinti išvykusius artimuosius.

„Per penkeriuss projekto gyvavimo metus kartu su Ieva Ševiakovaite ir kitais prisidedančiais menininkais stengiamės kitaip pažvelgti į pilietinio tapatumo klausimą, ieškoti naujų tautinių simbolių, kūrybiškai ir šmaikščiai juos interpretuoti ir taip formuoti pozityvų ir sveiką lietuvių požiūrį į save.

Šių metų „Lt Identity“ kolekcija pasižymi savitu subtilumu – lietuviškumą menančios detalės nebe tokios ryškios, kiek paslėptos, bet svarbios ir artimos tam, kas nešioja rūbą. Džiugu, kad projektas pagaliau sulaukė dėmesio ir iš verslininkų, kurie padės mūsų idėjoms plisti pačiu progresyviausiu būdu – internetu“, - pasakoja dizainerė Jolanta Rimkutė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją