Keturioms porcijoms jums reikės:


8 morkų,
8 nedidelių ropių,
100 g žaliųjų ankštinių pupelių,
8 mažų patisonų,
100 g brokolių gūželių,
2 valg. šaukštų smulkintų prieskoninių žolelių (petražolių, peletrūno, daržinio builio ir t.t.),
2 valg. šaukštų citrinų sulčių,
3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Druską, maltus juoduosius pipirus, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis sumaišykite ir išplakite šluotele. Morkas ir ropes nulupkite, ankštinėms pupelėms nupjaustykite galiukus. Patisonus perpjaukite pusiau.

Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite. Sudėkite į garų puodą ir troškinkite 8-10 minučių.

Paruoštas daržoves apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir apliekite pagamintu padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją