Tačiau nenusimena ir sako, kad galbūt tai – tarsi repeticija prieš didįjį pasirodymą.

Vis sunkiau surasti antrąją pusę

Atsargiai į savo asmeninę erdvę aplinkinius įsileidžianti Karina tikino, kad kiekvienas į jos gyvenimą atėjęs žmogus yra tarsi likimo skirtas, todėl juos reikia branginti.

Šiuo metu be antros pusės gyvenimo išbandymus priimanti mergina sako, kad tas vienintelis į jos gyvenimą ateis pats. „Pagalvoju, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus susirasti antrą pusę, bet blogas mintis nuo savęs veju. Nors dabar dalis vyrų jaučia, kad nesuteikiu jiems galimybės prie manęs prieiti per daug arti”, - kalbėjo moteris.

Jau metus be mylimo draugo gyvenanti Karina atviravo, kad liūdnų momentų jai pasitaiko. „Kas žino, gal aš iš tiesų būsiu viena? “, - stebino pašnekovė. Bet, tuoj pat pasitaisė : „Tai - tarsi repeticija prieš didįjį pasirodymą“.

Pastaruoju metu Karina dažniau pasirenka miegą nei vyrišką draugiją. O draugai, pasak jos, supranta: „Jie žino, kai būsiu laisvesnė – pati paskambinsiu”.

„69 danguje” likimas – laiko klausimas

Ne kartą gimtadienio proga gavusi palinkėjimą pradėti savo solinę karjerą, Karina prisipažįsta: „Iki senatvės šitoje grupėje tikrai nedainuosime. Tik laiko klausimas, kada kiekviena mūsų pasuks savu keliu”, - atviravo „69 danguje” atlikėja.

Dalindamasi ateities planais, ji žadėjo likti muzikinėje padangėje. Vis dažniau į muzikinius „ieškojimus” įnykstanti Karina sakė įsivaizduojanti save kaip rimtesnės muzikos atlikėją, bet į ką tiksliai tai išsirutulios - dar nežinanti.

Gėlių lavina nuo pažįstamo...

Gimtadienio sveikinimų ir dovanų laviną atlaikiusi atlikėja dalinosi maloniausiomis asmeninės šventės detalėmis.

„Vienas pažįstamas man pateikė staigmeną, kurios nepamiršiu visą gyvenimą. Aplenkęs visus sveikintojus, padovanojo tūkstantį baltų ir vieną raudoną rožę. Niekada nemačiau vienoje vietoje tiek gėlių, - negalėjo atsistebėti Karina. - Net mano sesuo ateina pasižiūrėti į tą vaizdą namuose”.

Karina sako pastebėjusi, kad kiekvienais metais savaitę prieš ir savaitę po jos gimimo dienos vyksta protu sunkiai paaiškinami dalykai. „Būna daugybė reikalų, filmavimų, koncertų, padaugėja atsakomybės, konfliktų ir visokių nesąmonių”, - atviravo po gimtadieninę savaitę įpusėjusi atlikėja.

Griausmingi gimtadieniai nežavi

Dėl greito gyvenimo ritmo, koncertų ir aktyvios profesinės veiklos K.Krysko griausmingų ar iki nakties užsitęsiančių gimtadieninių pasisėdėjimų neorganizavo. Nors jos kolegės - „69 danguje” merginos - tą dieną ragino paminėti aktyviau nei įprastai.

Kolegių įtakai nepasidavusi gimtuvininkė labai džiaugėsi sulaukusi sveikinimų ir iš savo mokinių - „Dileksa” šokių mokyklos šokėjų. Labiausiai įsiminusius sveikinimo žodžius Karina žadėjo iš mobilaus telefono persirašyti ir į užrašų knygelę, o siūlymus griausmingai švęsti atidėjo ateičiai.

Draugų linkėjimai – meilės, laimės – „69 danguje” merginai kiekvienais metais atneša labai daug gerų emocijų. Paprastai savo gimtadienio nesureikšminanti Karina sako, kad patys įspūdingiausi būna ekspromtu paminėti „tortadieniai“. “Prieš kiekvieną jų svarstau, kokia bus diena. Bet pats likimas, matyt, dovanoja man tądien gerą orą”, - krykštavo mergina.

Grožio paslaptis - meilė

Šiuo metu su mama gyvenanti mergina atviravo retai kada nuleidžianti rankas net ir nesėkmės atveju: „Nieko šiaip sau nebūna. Pagal horoskopą aš – Jautis. Todėl bet kokio dalyko galiu siekti ilgai. O išlaukusi, pasiekiu ką norėjusi. Aš tikiu savo sėkme”.

Svarbiausiu grožio elementu – vidinį žavesį – įvardinusi Karina teigė instinktyviai jaučianti, kuri moteris yra graži. Anot pašnekovės, niekas nepuošia labiau nei paprastumas, natūralumas ir šypsena. Bet pagrindiniu grožio komponentu mergina vadino meilę, kurios jai pačiai niekuomet nestigo. „Augau ramioje, mylinčioje ir dėmesingoje šeimoje”, - atviravo K.Krysko, save apibūdinanti kaip uždaro būdo žmogų.