Dainininkas gimtadienio dieną ketina paminėti kartu su artimiausiais žmonėmis. Nuo 5 valandos vakaro kartu su mylimąja, tėvais, seneliais, broliu ir jo žmona atlikėjas mėgausis vynu, alumi ir armėniškais patiekalais viename Klaipėdos restoranų.

„Tikrą gimtadienio dieną atšvenčiu su tėvais ir artimaisiais, nes paprastai ji būna savaitės viduryje. Dažniausiai gardžiai pavakarieniaujame, paplepame visi kartu susėdę kokiame nors restorane. Ne taip dažnai matomės, todėl gera pasikalbėti“, - pasakojo jubiliatas. 7 valandą vakaro atlikėjo jau laukia repeticija. Kartu su grupe V. Tarasovas repetuos naują pasirodymą, skirtą projektui „Muzika prieš nepakantumą“.

Gimtadienį su draugais dainininkas ketina atšvęsti artimiausią laisvą savaitgalį, kuomet bus geras oras ir kartu su bičiuliais galės mėgautis pramogomis gamtoje. „Su draugais dažniausiai švenčiame arba mano sode, arba kur nors kitur gamtoje su visais šašlykais, brendžiais, viskiais, alumi ir taip toliau“, - apie gimtadienio šventimo tradicijas pasakojo atlikėjas.

Dažniausiai jubiliatas švęsdamas vaišinasi alumi ir prie jo derančiais užkandžiais, o gimtadienio tortas nebėra toks mėgstamas, kaip buvo vaikystėje: „Bobutė man kepdavo „Negriuką“ – tai buvo mano firminis tortas, dabar labiau patinka jogurtiniai. Vaikystėje atsivalgiau tortų, todėl dabar labiau mėgstu sūrius patiekalus, mėsą“.

Dainininkui labiausiai nepatinka nepraktiškos dovanos, todėl jo draugai ir artimieji, dovanoja tik naudingus, kasdieniniame gyvenime praktiškai panaudojamus, o ne dulkes renkančius daiktus. Ne išimtis ir atlikėjo mylimoji – V. Riaubiškytė savo išrinktajam padovanojo profesionalią plaukų kirpimo mašinėlę.

„Violeta dabar tapo ir mano kirpėja, todėl man nebereikalingi kirpėjai. Todėl ir padovanojo plaukų kirpimo mašinėlę, su kuria galėčiau ir pats apsiskusti, tačiau ji yra šalia, todėl jai patikiu šitą reikalą“, - mylimosios dovana džiaugėsi atlikėjas.

Panorėję maloniai nustebinti atlikėją, niekada neapsiriksite jam padovanoję gaivių kvepalų. Vieni atlikėjo šiuo metu mėgstamiausių – Calvin Klein „Crave“. „Jei norite man įtikti, padovanokite kvepalų. Tokie daiktai niekada nedingsta“, - sakė dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją