„Moterų liežuviai taip smarkiai plaka, kad iki kitų informacija ateina greičiau nei iki manęs. Ne kartą taip buvo. Pasak gandų, jau tris kartus buvau nėščia. Čia – kaimas, visi plaka liežuviais, greit viską sužino“, – piktinosi aktorė, kai sausio pabaigoje L.T. paklausė apie būsimąjį trečią vaiką. Tiesa, tada moteris šios žinios griežtai nepaneigė, tačiau apie asmeninį gyvenimą daugiau kalbėti nepanoro.

Trokšta ramybės

Dabar R.Kurienę jau drąsiai galima sveikinti su būsimąja trečiąja atžala – L.T. užfiksavo ją su 15-mete dukra pietaujančias sostinės kavinėje „Double Coffee”. Drabužiai nepaslėpė akivaizdžiai suapvalėjusio buvusios televizijos laidų vedėjos pilvo.

Sužinojusi, jog jos ir dukros pasivaikščiojimas nebuvo nepastebėtas, Ramunė nepuolė džiaugtis ir neišdavė, kada gims vaikelis. Moteris prisipažino trokštanti ramybės. „Jau seniai nebesifilmuoju, nesirodau renginiuose, tačiau nedingstu iš laikraščių viršelių“, – L.T. sakė aktorė, pokalbio metu buvusi paskaitose. Ji Vilniaus universitete studijuoja vadybą.

Būtent dėl noro atsidėti magistro studijoms ir artimiesiems ji atsisakė dalyvauti TV3 rengtame projekte „Ledo žvaigždės“.

„Kodėl? Mokausi, turiu šeimą, o šou atima daug laiko“, – tuomet paaiškino R.Kurienė, nors jau tada, sausio mėnesį, L.T. rašė, kad buvusi laidos vedėja gali lauktis kūdikio.

Nėštumą slėpė nuo draugų

Žiemos pabaigoje apie galimą aktorės nėštumą L.T. prasitarė jos gera bičiulė, žinoma režisierė bei aktorė Galina Dauguvietytė, Ramunę pažįstanti jau 17 metų.

„Ramunė – didelė slapukė, tačiau neseniai kalbėjausi su ja ir iš kai kurių užuominų supratau, jog ji gali būti nėščia“, – L.T. sakė G.Dauguvietytė.

Kalbėdama su L.T. režisierė džiaugėsi, kad bičiulei viskas gerai sekasi, nors tuomet jai buvo labai įtemptas laikotarpis – moteris laikė egzaminus Vilniaus universitete.

G.Dauguvietytė džiaugėsi, kad Ramunė ir Egidijus, auginantys 15 metų dukrą Agnę iš pirmosios aktorės santuokos ir jųdviejų dukrelę Miglę, taps jos kaimynais. Šeima įsigijo būstą sostinėje, netoli Profsąjungų rūmų.

Interviu vienam žurnalui režisierė yra užsiminusi apie tragedija pasibaigusią pirmąją aktorės santuoką. Pasak G.Dauguvietytės, pirmasis Ramunės vyras Ričardas Pečiulis siaubingomis aplinkybėmis nužudytas Ukrainoje. Režisierė po šoko atsigavusiai moteriai padėjo susirasti darbą televizijoje.

Vasarą, duodama interviu L.T., R.Kurienė yra užsiminusi, kad labiausiai bijo netekti artimų žmonių, baisios mirties, kančių.

Buvo renkama į topus

Per beveik devynerius televizijoje praleistus metus Vilniaus muzikos ir teatro akademijoje aktorystę baigusi R.Kurienė nuolat buvo renkama į gražiausiųjų, geidžiamiausiųjų ar seksualiausiųjų topus. Tačiau praėjusiais metais ji televizijai pasakė „ne“.

Populiarios moters pasiilgo žiūrovai ir tai įrodė balsuodami TV3 laidoje „Top 10“ renkant labiausiai išsiilgtus televizijos veidus – tuomet Ramunė pateko į trejetuką.