„Pet Shop Boys“ į Vilnių
po koncertų Taline bei Rygoje, tačiau koncerto organizatorių „Effectus“ teigimu, koncertu Lietuvos sostinėje išrankieji vyrukai liko patenkinti labiausiai.




Dueto nariai Neilas Tennantas ir Chrisas Lowe parengė išties įspūdingą muzikinį pasirodymą. Jam net du metus buvo kuriama tiek muzikinė programa, tiek speciali scenografija bei choreografija. Drauge su grupės nariais scenoje pasirodė trys pritariantys dainininkai ir du jauni šokėjai. Koncerto metu atlikėjai dažnai keitė sceninius kostiumus, kurie kuo toliau tuo labiau buvo įspūdingesni.

Į šeštąjį dešimtį įkopę Neilas ir Chrisas ypatingais „žvaigždiškais“ pageidavimais organizatorių nevargino. Priešingai. Didžiausios jų užgaidos buvo nesunkiai įgyvendinamos. „Siemens arenos“ užkulisiuose specialiai jiems įrengta virtuvėlė, kurioje asmeninis virėjas gamino valgį iš jų pačių atsivežtų produktų. Kitas pageidavimas – neprileisti artyn spaudos fotografų. Tad pastariesiems teko tenkintis vaizdeliais iš salės vidurio.

Visą koncertą gan santūriai ir tyliai niūniuodami gerai jau tris dešimtmečius pažįstamas grupės dainas, lietuviai pradėjo šėlti tik koncerto pabaigoje, grupei pradėjus dainuoti bene didžiausią jų hitą „Go West“. Anot koncerto organizatorių, grupė prie santūrių gerbėjų jau yra įpratusi, nes jų muzika, anot jų pačių, yra skirta kiek vyresnei auditorijai.

Po koncerto grupės nariai atsipalaidavo GCW laisvalaikio centre įsikūrusiame „Champagne Bar“. Iki antros valandos nakties Neilas čia vaišinosi prabangiu šampanu, o Chrisas – alumi iš butelių. Ryte skaudančiomis galvomis dainininkai išskrido koncertuoti į Berlyną, prižadėję sugrįžti čia dar ir trečią kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją