Dainininkas Alanas Chošnau dar visai neseniai Lietuvai pristatė savo merginą Aidą. Atlikėjo vadybininke dirbanti mergina, pasirodo, puikiai tvarko ir jo asmeninį gyvenimą. Tik štai, šešerius metus draugaujantys Alanas ir Aida, anot “pletkininkų” šiuo metu išgyvena tikrą dramą – į darnią porą įsiterpė trečias asmuo. Kalbama, kad Alano kraujo šauksmas nugalėjo ir šiuo metu vyriškis negali atsispirti dar vienai moteriai. Kas čia keisto? Alano tikėjimas leidžia mylėti kelias gražuoles iš karto. Ar išsipildys ši garsaus dainininko svajonė katalikiškoje Lietuvoje?



Kristina Navickaitė, šokių kolektyvo “Tina dance” vadovė, praeityje draugavo su keliais žinomais vyrais. Tačiau jau metai, kai mergina viena. Tina save vadina senmerge ir pernelyg išrankia. Vis dėlto, paskutiniu metu šokėja vis dažniau pastebima realybės šou “Kelias į žvaigždes” finalisto Mino draugijoje. Ar jie nauja ir laiminga pora?



Dainininkas Milano netrukus gali būti pervadintas naujuoju Lietuvos Don Žuanu. Ir visai ne be reikalo! Prieš keletą mėnesių savo glėbyje šildęs ir duetu dainavęs su grupės “69 danguje” nare Nijole Pareigyte, šiandien jis švelniais žvilgsniukais apdovanoja išskirtinę merginą – tamsiaodę Juną. Ši gražuolė taip pat uždainavo. Taip pat duetu su Milano. Galime įtarti, kad scenoje užsimezgė dar vienas “tarnybinis” romanas…



Mergaičių grupės “Yva” narė Natalija Zvonkė pastaruoju metu apie save prisiklausė tiek gandų, kad nutarė laidoje “TOP10” papasakoti visą tiesą apie savo asmeninį gyvenimą. Gandonešiai suokia, kad Zvonkų šeimą ištiko krizė, kad jie vienas su kitu nebebendrauja, pykstasi… Tuo tarpu patys Zvonkai šiandien gyvena visai naują savo gyvenimo etapą. Ir nekreipia dėmesio į apkalbas.



“Seimo nario silpnybė – padėjėja”. Štai tokiomis antraštėmis prieš keletą savaičių mirgėjo spauda. Šios istorijos herojų parlamentarą Mindaugą Subačių Seimo rūmuose medžiojome kelias dienas. Baisiai įdomu buvo sužinoti, kiek tiesos parašė žurnalistai, papasakoję, neva jis savo padėjėjos Linos Makuškaitės prašymu iš Seimo darbuotojų reikalavo surinkti informaciją, kuri atitiko merginos rašomo magistrinio darbo temą. Paaiškėjo, kad Seimo viengungis M.Subačius ir L.Makuškaitė magistrinį rašo ne tik darbo metu…



Rytis Cicinas - kone sunkiausiai sumedžiojama žvaigždė Lietuvoje, kurią nuolat lydi apkalbų šleifas...Pats Rytis savo asmeninį gyvenimą, o ypatingai lovos reikalus, nuo žurnalistų kruopščiai slepia. Tačiau „TOP 10“ komandai pavyko praskleisti paslapties šydą ir pažvelgti į Cicino širdies reikalus.



Nors dainininkas Simonas Donskovas brandaus amžiaus, tačiau jo meilės reikaluose ramybe nekvepia. Prieš metus jis pats kalbėjo apie skyrybas su žmona ir paslaptingą ir labai jauną mylimąją. Tačiau šiandien dainininkas vėl gyvena su žmona. Donskovas jums papasakos savo meilės dramas ir išgyventus, už širdies griebiančius nuotykius.



Dar visai neseniai “dangiečių” Viktorijos ir Nato pora buvo pavyzdys kitiems įsimylėjėliams. Drauge išbuvę pusantrų metų jau svajojo apie bendrą ateitį. Tėvai ir uošviai jau vestuvių pokyliui salės ieškojo… Tačiau vieną dieną jie ėmė ir pasuko į skirtingas puses. Kas gi nutiko dar taip neseniai vienas kitą mylėjusiems Vikai ir Natui?



Apie Vytauto Šapranausko jaučiamą simpatiją gražuolei Oksanai jau kalbėjome ne vieną kartą. Tačiau buvome nustebinti, kai visiškai atsitiktinai prie Oksanos namų pastebėjome Vytautą su šampano buteliu rankoje spaudžiantį jos buto durų skambutį... Kas tai? Naujas romanas ar nekaltas pasisėdėjimas dviese? Šapranauskas ir Oksana užklupti “nusikaltimo vietoje” pirmadienį, „TOP 10“ laidoje.



“Blogos mergaitės”. Iš nieko NIEKO ir nebūna. Net ir dainininkių grupės pavadinimo. O “Blogos mergaitės” todėl, kad itin skaudžiai nukentėjo nuo apsukrių ir suktų vyrų. Ypač solistė Milisandra. Mergina neseniai rengėsi ištekėti už mylimo žmogaus. Vestuvių laukė draugai, artimieji ir jaunoji su nuometu ... Tik va – jaunikis pabėgo. Paskutinę dieną. Nuo to laiko Milisandra nebetiki vyrais ir su draugėmis... jiems keršija.



$qid=72;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už naujausius gandus balsavo 11969 DELFI skaitytojai. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė svingerių klubai ir juose besilankančios žvaigždės (3203), antroje vietoje liko pramogų verslo garsenybių orgijos (2246), trečioje - Gediminas Jaunius ir Stano - pora (2155).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją