„Pats ilgai Londone gyvenau kaip tikrų tikriausias dykaduonis, ypač prieš filmą „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės”. Buvau bedarbis ir turėjau galybę laisvo laiko, tad dariau daugybę tų pačių dalykų kaip ir mano personažas Vilas. Nuolat žaidžiau biliardą, tad mano dienos buvo padalintos į pusvalandžius. Galiu pasakyti viską, ką dienos metu rodo televizija! Mano draugas Guy ir aš su didžiausiu entuziazmu eidavome namo pažiūrėti moterų darto rezultatų”, – savo gyvenimo patirtimi dalijosi Hugh Grantas.

Tačiau kaip ir jo vaidinamam viengungiui Vilui, taip ir įžymiajam aktoriui pribrendo laikas pasikeisti. „Džiaugsminga viengungio egzistencija mėgavausi neilgai, nes baigiantis trečiai dešimčiai viskas pradėjo eiti blogyn. Matau tai labai aiškiai. Visi mano draugai per tai perėjo”, – pasakojo aktorius.

Paskutinė priežastis, privertusi jį apsispręsti keisti savo gyvenimą, buvo likusių paskutinių trijų draugų – viengungių vedybos. Tad visko gali būti, kad greitai sulauksime dar vienų pasaulinio garso vedybų...