Abu įvarčius nugalėtojams pirmajame kėlinyje pelnė D. Zubrus, o antrajame po tikslaus lietuvio perdavimo čekas Martinas Ručinskis įmušė trečiąjį įvartį į svečių vartus. Pirmadienio mače Lietuvos ledo ritulininkas keturis kartus smūgiavo į varžovų vartus bei antrajame kėlinyje gavo dvi baudos minutes.

Šeštąjį sezoną NHL lygoje žaidžiantis D. Zubrus, iš viso per 22 rungtynes "Canadiens" ekipai jau pelnė 11 įvarčių bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus partneriams.

Monrealio klubui pirmadienio pergalė namuose buvo trečioji per 16 savo aikštelėje šiame sezone žaistų mačų. Iki rungtynių su Atlantos klubu "Canadiens" namuose pralaimėjo septynis susitikimus iš eilės.

Įvarčių autoriai "Thrashers" gretose - Donaldas Audette'as (Donaldas Odetas) ir Andrewas Brunette'as (Endriu Brunetas).

Kitose pirmadienio NHL rungtynėse Detroito "Red Wings" namuose po pratęsimo 5:6 pralaimėjo Čikagos "Blackhawks", o Niujorko "Islanders" savo aikštelėje 7:4 įveikė Tampa Bay "Lightning" ledo ritulininkus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją