Alexandras Trifunovičius, “Lietuvos ryto” treneris:
“Dėkoju abiejų komandų žaidėjams. Mūsų komandos tikslas buvo įgyti pasitikėjimo po prasto žaidimo Strasbūre ir mums tai pavyko. Turėjome trylika žaidėjų ir kiekvienose rungtynėse stengiamės juos visus išnaudoti. Mums tai pavyko.

Antradienio varžybose panaudosime tą pasitikėjimą savimi, kurį įgijome šiose rungtynėse. Pergale beveik neabejoju – atiduosime visas jėgas ir laimėsime. Dar kartą dėkoju abiejų komandų žaidėjams – dar daug kartų rungtyniausime tarpusavyje.

Dėl ko vos nekilo karas Halėje? Reikia paklausti žiūrovų. Žaidėjai atidavė visas jėgas, ir, nors jie buvo emocionalūs, bet nieko nepadarė. O žiūrovai elgėsi kitaip.

Kaip tik kalbėjau su savo draugais Serbijoje ir sakiau, kad problemų Lietuvoje neturime. Iki šiandien. Teisėjai? Visada lengva apkaltinti kažką, tik ne patį save. Teisėjų darbo niekada nekomentuoju. Mieliau laimėčiau aikštelėje, galbūt net išvedus visus sirgalius iš arenos, nei tokių būdu.

Koljevičius yra sunkiai dirbantis žaidėjas. Jis laukia savo galimybės. Šiandien ji jam pasitaikė ir jis puikiai ja pasinaudojo.”

Rimantas Grigas, “Žalgirio” treneris: “Buvome labai nervingi. Visų rungtynių metu liejosi per daug emocijų. Nenorių nieko kaltinti. Visos rungtynės buvo kaip nervų kamuolys. Sužaidėm ne taip, kaip norėjosi. Neapsigynėme taip, kaip buvome numatę. Noriu pasveikinti varžovą.

Kiekvienos rungtynės yra į naudą. Leidomės į grubų žaidimą, galbūt per daug užsivedėme. Reikia valdytis. Norint pasiekti pergalę, reikia žaisti šaltais nervais. “Lietuvos rytui” geriau sekėsi. Pirmoje pusėje mums nesisekė pataikyti baudas. Per tas emocijas mažiukai per daug užsivedė, mažiau ieškojo didelių žaidėjų.

Sirgaliai yra sirgaliai ir būtų gerai, kad jie elgtųsi ramiau. Bet prie kiekvieno nepastatysi

Jų asistentas pradėjo provokuoti Popovičių. Diskvalifikacinę pražangą Popovičius gavo, kai norėjau jį keisti. Galbūt jis buvo per toli nuėjęs. Dovidavičius man sakė, kad Popovičius jam kažką pasakė, tiksliai nežinau. Marko taip pat turi valdytis.”