Šią savaitę škotų spaudoje pasklido gandai, kad V.Ivanauskas pasitrauks iš savo posto ir pereis dirbti sporto direktoriumi, o jo poziciją gali užimti buvęs Lietuvos rinktinės strategas Kęstutis Latoža. Pastarasis pripažino kalbėjęs su "Hearts" savininku Vladimiru Romanovu, tačiau neigė vyksiantis dirbti į Škotiją.

Vis dėlto spėlionės iš dalies pasitvirtino - oficialioje "Hearts" svetainėje pranešama, kad buvęs Maskvos "CSKA" jaunimo skyriaus vadovas A.Korobočka "laikinai perims vyriausiojo trenerio pareigas kol Valdas Ivanauskas bus išvykęs futbolo reikalais klubo vardu".

Trenerio asistento vietą toliau užims Stephenas Frailas, kuris kartu su A.Korobočka šią savaitę vadovavo "Hearts" treniruotėms ir ruošė komandą pirmadienio Škotijos čempionato rungtynėms su "Motherwell". Spaudos konferencijoje penktadienį S.Frailas priežaščių dėl V.Ivanausko išvykimo plačiau nekomentavo.

"Situacija tokia, kad Valdui išvykus futbolo reikalais treniruotėms padedamas Anatolijaus, kuris buvo čia visą laiką, vadovavau aš. Man liepė organizuoti ir ruošti komandą pirmadienio vakaro mačui. Anatolijus su manimi pasitardavo ir pranešdavo Valdui. Buvau informuotas, kad Valdas sugrįš, bet nežinau į kokias pareiga. Palieku tai žmonėms, kurie priima tokius sprendimus. Nematau čia problemos, nes darbu treniruotėse ir pasiruošimu mėgaujuosi.", - sakė S.Frailas.

Treneris taip pat pripažino, kad renkant komandos sudėtį įtakos gali turėti ir V.Romanovo žodis: "Komandos startinę sudėtį mintyse turiu. Anatolijus nori ją pamatyti, ir nueiti pas poną Romanovą - įsivaizduoju, kad sudėtį išrinksime kartu - geriausią komandą pirmadieniui. Mano darbas ne pasirinkti sudėtį. Turiu savo nuomonę apie tai, ir kaip kiekviename klube ar trenerių štabe yra nuomonių. Tikiuosi, kad įtaka, kurią turime, pirmadienį bus matoma."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją